2777
2789
عنوان

جون خودتون هر کی دوست دارید بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 29 پست
عزیزم لیزر اصلا خوب نیست مخصوصاً زیر بغل و بیکینی رو نرو چون تجمع غدد لنفاوی در این دو قسمت هست

وا این همه ادم دارن میرن چطور خوب نیست عمق نفوذ لیزر ۳میلیمتره حتی به لایه چربی زیر پوست هم نمیرسه چه برسه به غدد لنفاوی لطفا کمی مطالعه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نترس میره. ولی دکتر برو. اگر میتونی اون قسمت رو لیزر نکن. بازم با دکتر مشورت کن دراین بارهمنم فکر می ...

خواهرم پزشکه ولی بگم بهش میره به مامانم میگه

مامانم می ترسه 

بلندپرواز باش اسمان به کسی تعلق ندارد.
من لیزر رو گفتم خطری نداره و ربطی به غدد لنفاوی نداره مشکل شما رو اطلاع ندارم فقط داروی سرخود مصرف ن ...

نه دارو نمی خورم بعد زیربغل راستمه 

چپم مشکل نداره

وا این همه ادم دارن میرن چطور خوب نیست عمق نفوذ لیزر ۳میلیمتره حتی به لایه چربی زیر پوست هم نمیرسه چ ...

عزیزم وقتی میری لیزر معمولاً ازت میپرسن بچه داری یا نه قدیم که میپرسیدن و اگر نداشتی لیزر بیکینی نمی‌کردند

الان دیگه هر کی از راه رسیده یه دستگاه لیزر خریده گذاشته و کلینیک زده 

عزیزم اگر از چیزی ناراحت میشی نیاز نیست اونو با تحقیر طرفت بیان کنی من ازت ناراحت نمیشم ولی این مدل موضع گرفتن شما رو آسیب پذیر می‌کنه 😘

بدبخت نشم خدایا نمی دونم به درس فکر کنم یا به این

اول صبحی سوال می پرسه. درستو بخون. به مامانت بگو یه شماره بگیره از دکتر. برو باهاش مشورت کن. اون ورمه رو هم نشون بده بیا خونه برو سراغ درست. 

اول صبحی سوال می پرسه. درستو بخون. به مامانت بگو یه شماره بگیره از دکتر. برو باهاش مشورت کن. اون ورم ...

می رم درس بخونم