2777
2789
عنوان

میخوام تو خواستگاریم چادر بپوشم 🥲🩷

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 56 پست
ای خودااااگونی بپوش تو به شخصیتتم میاد من چجوری حرف زدم باهات که اینجور تند شدی؟

یسری از مذهبیا شورشو دراوردن و خوددرگیری دارن

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

اره موافقم واقعا بلوز تا زیر باسنه اسمش رو گزاشتن مانتو بابا حالا تو خیابون میپوشید ماهیتش که تغییر ...

به نظرم قشنگی خاصی هم ندارند. حتی تو خارج هم لباس مردانه و زنانه کاملا با هم متفاوت است اونوقت اینجا!!! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر صحبتی که کردم راجع به خودم و شخصیت خودم است. به هیچ عنوان به کسی حمله نکردم. برخلاف شما. یکبار دی ...

حمله؟؟؟!

توگفتی هرچی پوش و هرچی بازار ارائه بده 

حالا من حرف بد زدم؟

بی خیال باو

مگه همه چادری ها پاک دامن هستن که با پوشیدنش پاکدامن بنظر بیای 😐😂 توی زمانه الان دیگه با توجه به ظاهر کسی نمیشه قضاوت کرد.همون طور که هستی باش و همون حجابی که قبول داری رو بپوش که بعداً توقع ایجاد نشه 

خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خسته م
ربط داره بهش گفتند امر به معروف حتما ربط داره که خدا گفته

یکی میاد تا پیک میزنه نظر میخواد. تا وقتی خودشون نظر میدن اشکالی نداره. ولی وقتی یکی بیاد نظر راجع به پوشیدگی  بده میگن دخالت و.     فقط خدا میتونه شفاشون بده