2777
2789
عنوان

وقتی یاد اسکل بودنم تو نامردی میوفتم واقعا سم خالص بود

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 57 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۲۲ یعنی سم خالص بودم خودم همه چیو محیا میکردم شوهرم اوایل هنگ بود بعد خوشش اومد الانم گاهی میگه یکم ...

😂عیب نداره اتفاقا تو خوبی من وضعیتم حاد انقد اسکل بازی درمیارم 

الهییی😅

عشــــAــــق🔗♥️

چند وقت با هم بودید؟خوب کاری کردی دیگه پبامش نده

بنظرت ممکنه گوشیم درست بشه و جواب بده مادرشم زنگ بزنه فردا بیان خاستگاری یا توهم ذهن منه

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

بنظرت ممکنه گوشیم درست بشه و جواب بده مادرشم زنگ بزنه فردا بیان خاستگاری یا توهم ذهن منه

فکر نکنم حتی پیام بدت

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
شاید خط نمیداده عزیزم

یعنی بخاطر انتن الان برف اومده مشهد نمیدونم شاید

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

مگه گوشیت چشه میخوای شمارشو بده من زنگ بزنم بگم مادرشم دخترم گفته قرار خواستگاری داشتین اگه زد زیرش کلا رهاش کنی؟ 

فکر نکنم حتی پیام بدت

واقعا یعنی دیگه حتی پیامم نمیده در واقع میخاسته رهام کنه قلبم 😭