2777
2789
عنوان

حسادت دختر خاله شوهرم

1137 بازدید | 111 پست

من با یکی دوستم فامیله دوره ولی همه خانواده ها میدونن باهمیم ۷ ساله دوستیم حتی خواستگاری هم اومده ولی فعلا قبول نکرده خانوادم بماند ، قبلا دختر خالش قبل ازدواجش دست نمیداد به پارتنرم و حرفی نمیزد حتی شال سر میکرد ولی الان جدیدا بدجور حسادت و میبینم با من سرسنگین شده دخترخالش و چشم و ابرو میاد برام چپ چپ نگام میکنه تا پارتنرم و میبینه میره سریع دست دراز می‌کنه و شوخی میکنه شالم سر نمیکنه که مهم نیست منم سر نمیکنم جلو کسی ولی دست نمیدم به کسی و شوخی نمیکنم با جنس مخالف اون روز یه لباس پوشیده بود پهلو هاش همه بیرون حتی خانواده مذهبی بودن بابابزرگش بسیار مقیده و میدونم از قصد جلو من انجام میده

بعد من با خواهر پارتنرم خیلی اوکی بودم مامانشم خیلی منو دوست داشت ولی جدیدا اینا کشوندن طرف خودشون ایناهم برای من قیافه میگیرن محل نمیدن چیکار کنم به نظرتون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگا دخترخاله شوهر من ازین بدتره چنان جلو شوهرم لنگاشو وا میکنه میشینه دلم میخاد جرش بدم تا شوهر منو میبینه میخاد لاس بزنه به شوهرم گفتم یکبار دیگه این اداهاشو ببینم بهش میگم چیه دلت شوهر میخاد برات پیدا کنم

شاید عاشقش بوده . من خودمم قبلا یکی رو دوست داشتم زن گرفت 

ولی خب من اینکارا رو نمیکردم . عادی بودم باهاشون 

دختره چقدر خودشو سبک میکنه 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
هیچی مثل یک دختر خوب بکش کنار بزار اونا بیان دنبالت

کشیدم کنار نرفتم و نیومدم هی زنگ زدن چیشده بگو به من فلان الان اومدن طرفم ولی باز بعد چند وقت همین بساط میشه خیلی سلیطس دختر خاله و خالش 

کشیدم کنار نرفتم و نیومدم هی زنگ زدن چیشده بگو به من فلان الان اومدن طرفم ولی باز بعد چند وقت همین ب ...

تا میتونی بهشون نزدیک باش خوب برخورد کن بذار هوایی نشن

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

نگا دخترخاله شوهر من ازین بدتره چنان جلو شوهرم لنگاشو وا میکنه میشینه دلم میخاد جرش بدم تا شوهر منو ...

اره اونم همینه کثافت جالبیش اینه شوهر داره با هزارنفرم هست به من ربطی نداره با پارتنر من چیکار داره