mahtab_shab_ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 658 عنوان داماد 95 بازدید | 10 پست شوهر خواهرم دفه اوله میخواد بیاد خونمون. ما حجاب و اینا نداریم نمیدونم ولی باهاش دست بدم یا نه. شما چحوری این نظرتون چیه چیکارکنم.خودشم ادم راحتیه امروز | 08:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
chiku عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 4654 نامحرم یعنی شما بتونی باهاش ازدواج کنی. محرم کسیه ک نمیتونی باهاش ازدواج کنی و حرامهشوهر خواهرتون به شما نامحرم میشه صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مياَرزد .. - اگه پیاممو لایککردی الهی گرگ بیاد بخورتتون
fakeloser عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 6612 پسرخالمهقبل عقدشون دست میدادم،حجابم نداشتمالان روم نمیشه دست بدم🤣هرچیم تنم باشه ی شال میندازم،خیللی وقتام نمیندازمالبته ی 12سالی بزرگتره از من ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
mahtab_shab_ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 658 پسرخالمهقبل عقدشون دست میدادم،حجابم نداشتمالان روم نمیشه دست بدم🤣هرچیم تنم باشه ی شال میندازم،خیللی ... اینم از من همون حدود بزرگتره
سمانه75لطفی عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1098 نامحرم یعنی شما بتونی باهاش ازدواج کنی. محرم کسیه ک نمیتونی باهاش ازدواج کنی و حرامهشوهر خواهرتون به ... چی میگی😂😂😂 هرچی بیشتر میگذره بیشتر دلم میخواد ساکت باشم و در مورد هیچی با هیچکس حرف نزنم:)
fakeloser عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 6612 اینم از من همون حدود بزرگتره خب بستگی به خودت داره دیگه،من حجابم نداشته باشم تیشرت شلوار میپوشمشلوارک اینا نه ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
mahtab_shab_ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 658 خب بستگی به خودت داره دیگه،من حجابم نداشته باشم تیشرت شلوار میپوشمشلوارک اینا نه اره دیگه منم لباسم باز نیس فقط حجاب ندارم
chiku عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 4654 چی میگی😂😂😂 میگم نامحرمه شوهر خواهرش اعه 😐 یعنی چی پس دارم به زیون عربی حرف میزنم؟ صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مياَرزد .. - اگه پیاممو لایککردی الهی گرگ بیاد بخورتتون
mamaneaisa عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 3018 میگم نامحرمه شوهر خواهرش اعه 😐 یعنی چی پس دارم به زیون عربی حرف میزنم؟ به نظر من شما درست میگی من با اینکه محجبه نیستم ولی اعتقاد دارم تو فامیل باید یه سری مسائل رعایت بشه تا حرمتا باقی بمونه
chiku عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 4654 به نظر من شما درست میگی من با اینکه محجبه نیستم ولی اعتقاد دارم تو فامیل باید یه سری مسائل رعایت بشه ... اوهوم + صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مياَرزد .. - اگه پیاممو لایککردی الهی گرگ بیاد بخورتتون