2777
2789

سلام 

گاهی اوقات سر کار میرم بابام بیشتر ماه های سال بیکاره الانم ۹ ماهه که سر کار نمیره و خرج خونه بیشتر با مامانمه 

خرج خونه هم که میگم در حد بخور و نمیر ن چیز آنچنانی

بابام علاوه بر بیکار بودنش ی آدم بشدت پرو و بد اخلاقه هیچ نکته مثبتی توی وجودش نیست ن قیافه داره ن هیکل داره ن از نظر بهداشتی تمیزه کلا صفررررر

یزره هم بهداشتو رعایت نمیکنه ولی خودشو از ما تمیز تر میدونه 

خیانت هم میکنه من نمیدونم اون زن کیه که افتاده با این

بابام ن خونه داره ن ماشین

حالا من چند روز دیگه باید شهریه بدم اصلا به رو خودش نمیاره چشم دوخته به اینکه خودم کار میکنم شهریه میدم

منم میخوام پولمو خرج خودم کنم و با هیچی کاری نداشته باشم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه ها من پولم کمه در حد شهریه نمیشه میخوام خرج باشگاه و .... کنم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

من بابام دوست داره برم دانشگاه میگه برو خرجیت بامن

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                   - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بابام دوست داره برم دانشگاه میگه برو خرجیت بامن

آفرین به پدرت

ولی هیچ وقت زیر تاپیک کسی که داره از پدرش میناله و حتی راضی نیست بهش شهریه بده پز باباتو نده 

پول خودته حق خودته خرج خودت کنی اگر پول دانشگاه پدرت میده هیچی ولی بنطرم وقتی شرایط اینه اولویت بندی ...

مامانم هیچ جوره طلاق نمیگیره 

آخه این آدم اصلا بدرد نمیخوره فقط ی نون خوره

ببین شما که پدرت این مدلی بیخیاله ، خودت باید دلت به حال خودت بسوزه . برای زندگیت برنامه داشته باشی که بتونی مستقل باشی و از پس خودت بربیای . حالا با توجه به علاقت اگه دانشگاه رفتنت مسیر اصلی زندگیته که سفت بچسب بهش ولی اگه یه رشته هنری یا یه کار دیگه رو در نظر داری که شغل اصلیت باشه در آینده ، وقت و پولت رو الکی پای دانشگاه حروم نکن و مستقیم برو سراغ همون 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

بابای من وضعیت مالیش خوبه ولی زمان دانشگاه سر شهریه کلی اذیت میکرد هر دفعه تا شهریه میداد😐😐یه کاری کرد من ۶ ترمه لیسانس گرفتم بس که هر ترم واحد زیاد برمیداشتم😂😂

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
آفرین به پدرتولی هیچ وقت زیر تاپیک کسی که داره از پدرش میناله و حتی راضی نیست بهش شهریه بده پز بابات ...

پز ندادم 😐😐

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                   - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

اگه میدونی با وجود سرکار نرفتنش پول دانشگاه رو میتونه برات جور کنه،پول خودتو خرج کن.ولی در هر صورت ا ...

اصلا نمیدونم چیکار کنم به محضی که شهریه بدم چند روز بعدم باید واسه بهمن ماه شهریه پرداخت کنم 

در حالیکه بابام هیچی نداره

اصلا واسش مهم نیست شام و ناهار چی بخوریم طرز فکرش لینه که بچه ها با ی چیزی خودشونو سیر میکنن 

چقدر عزیزم زحمت کش هستی هم درس میخونی هم کار بهتره اول پول دانشگاه رابدی بعدا که دانشگاه تموم شد پولتو برات خودت خرج کن دانشگاه مگه چند ساله درضمن به فکر ازدواج هم فعلا نباش فقط به مادر بیچارت، هم برس