2777
2789
عنوان

من قبل ازدواجم با یه نفر بودم که میخواست بهم دست درازی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 53 پست
من دختر پاکی بودم خیلی ام زرنگ و با اعتماد به نفس بودم ولی باز غول حرفای یه آدم رو خورده بودم که داش ...

اینا مذهبی های تند رو هستن 

همه جا هستن 

خیلی هم ضد زن هستن

بهشون اهمیت نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی من جات بودم تا یک هفته نمیتونستم غذا بخورم بعد تو فورا رفتی غذا خوردن؟!

گفتم اون لحظه گرم بودم اصلا نمیفهمیدم چی شده فقط خوشحال این بودم که از دستش در رفتم

تو اوج بچگی و درموندگی به رستوزان پناه بردم نمیتونستم وسط جاده. یه دختر تنها وایستم که هر کی اومد برام نگه داره

هم راستش زیاد اون لحظه ناراحت نبودم هم برای عادی جلوه دادن خوردم غذامو 

ولی شب که میخواستم بخوابم خوابم نمیبرد از فکرم خیال تازه حالم بد شده بود و افتاده بودم به لرز و گریه

فاطمه ام دختر روستا ✨

من ی غلطایی کردم توزندکیم بچه بودم خوووب

ک مارتو پیشش هیچه خخخخ. ولی جون اون موقع اون شیطنتاحالمو خوب میکرد بی کسی وخودم اسیب نمیزدم بهترین تصمیمام بوده ن خودم سرزنش میکنم ن این اجازه رو ب کسی میدم... 

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿

گفتم اون لحظه گرم بودم اصلا نمیفهمیدم چی شده فقط خوشحال این بودم که از دستش در رفتمتو اوج بچگی و درم ...

🥲🫂👭

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
گفتم اون لحظه گرم بودم اصلا نمیفهمیدم چی شده فقط خوشحال این بودم که از دستش در رفتمتو اوج بچگی و درم ...

چندسالت بود

من دختر پاکی بودم خیلی ام زرنگ و با اعتماد به نفس بودم ولی باز غول حرفای یه آدم رو خورده بودم که داش ...

منم تجربهٔ مشابه تو رو داشتم. خودم هیچ وقت با هیچ کسی حتی در حد حرف زدن معمولی هم ارتباط نداشتم. 

دبیر بودم و یه فرد مطمئن واسطه شد برای آشناییم با کسی که اونم دبیر بود. ولی اون آقای بی شعور می خواست بهم تعرض کنه. خدا را شکر از زندگیم انداختمش بیرون. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم. 
الا کارسون جیهخودتااصن سرزنش نکن اونموقع بهترین تصمیم بوده و اینکه عاقلی هم کردی اصصصلاانقام نگیر پی ...

آلاگارسون کردن یه اصطلاحه 

یعنی به خودت رسیدی لباسای آنچنانی پوشیدی به پسره بگی بیا من منتظر تجاوزتم

یه همچین توهینی به من همجنسش کرد

شما همیشه نظرات عاقلانه میدی یه خانم باهوش و آزاده ❤️‍🩹

فاطمه ام دختر روستا ✨
آلاگارسون کردن یه اصطلاحه یعنی به خودت رسیدی لباسای آنچنانی پوشیدی به پسره بگی بیا من منتظر تجاوزتمی ...

میشناسی منو؟؟؟ مرسی عزیزم

آلاگارسون کردن یه اصطلاحه یعنی به خودت رسیدی لباسای آنچنانی پوشیدی به پسره بگی بیا من منتظر تجاوزتمی ...

منم مثل توام 

وقتی که بترسم نه گریه ام میگیره نه چیزی 

ظاهرا ریلکس 

بعد که از شوک میام بیرون گریه و حال خرابی هام شروع میشه

توهینو ب هوش وجایکاه خودشون کردن

حق دارن این تفکرشون باشه شستومغزی شدن.. واقعامیگمااا.. یاتوخانواده یااجتماع.. ازاعماق وجودم دلم میسوزه توسری خور بارمیارن بچه هارو بخاطر شرایط جامعه.. وباعث میشه بجای دلداری دادن یا متقاعدکردن ‌طرف ب اینکه کاربدی نکردی سنت ایجاب میکرد و اون لحظه بهترین تصمیم بود حتی رفتنت.. وبعددوباره زرنگی کردی پیاده شدی اجازه ندادی.. وبعدرفتی غذاخوردی آفرین ب شعاعت واعتنادبنفست راستشازاین قسمت خندم گرف تصورت کردم رفتی غذاخوردی

اما پیگیرنباش وانتقام رو فراموش کن سربزار روش وتمام

موردی که شما تجربه کردید امکان داره برای هر کدام از دختران سرزمینمان پیش بیاد، خودتون رو سرزنش نکنید و فراموش کنید...خوشبخت باشی دوست عزیزم

نه منتظرم تجاوز کنی نیست ، اتفاقا اکثرا فکر میکنن طرفشون سالم و خودداره..

یعنی تیپ و ظاهرت هوش از سر طرف مقابلت میپرونه و فرد نامحرم که  نفس ضعیفی داره دست از پا خطا می‌کنه .

می‌دونی روزانه چندین دختر مثل شما این وضع رو پیدا میکنن ولی نمیتونن مقاومت کنن و یه عمر غصه میخورن یا حتی خودکشی میکنن ؟ 

شما شانس آوردی و میگم زرنگ هم بودی .

حالا بیا و همه اون پسرا رو حتی اعدام کنن ،راضی کننده است؟ یا دخترامون عاقل‌تر باشن و ازین موقعیت ها دوری کنن بهتره؟