2777
2789
عنوان

باردارا مامانا میشه بیاین

189 بازدید | 36 پست

سلام دوستانم صبحتون بخیر ❤️ 

از عید اقدامم و اکثرا پریودام زودتر میشد 

مثلا ماه قبل از یه هفته از موعد لک بینی و چند قطره پریود میشم تا روز موعد که شدید میشد و همینطور ماه های قبل از یه هفته قبل از موعد حداقل ترشح شیری داشتم تا پریودی ..

این ماه دو روز بعد از پاکی اقدام داشتم و تا ده روز ترشح شیری زیاد داشتم و بعدش کامل خشک شدم و نمیدونستم تخمک گذاریه یا بخاطر اقدامه ..

فردا موعدمه و اصلا هیچ ترشحی ندارم ..

همیشه از یک هفته خیلی داشتم ولی این ماه خشک هستم ..

بنظرتون میشه نشونه خوبی باشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم فقط بزارموعدت بگذره منم ازاسفندماه تواقدامم هرماه یه علایم براخودم جورمیکنم بعدزرتی پریودمیش ...

انشاالله به زودی باردار بشی عزیزم 

فردا موعدمه نمیدونم چجور حواسمو پرت کنم 

۶ ساله ازدواج کردم و همش خودمو سرزنش میکنم که چرا زودتر اقدام نکردم 

من ماه قبل خیلی یهویی تصمیم گرفتم اقدام کنیم برای بچه روز تخمک اقدام کردم الان۶روز پریودم جلو افتاده اما خون همیشه نیست با پریود های دیگر خیلی فرق داره هم کم هم خون قرمز آلبالویی شما اینجوری نبودی؟

من ماه قبل خیلی یهویی تصمیم گرفتم اقدام کنیم برای بچه روز تخمک اقدام کردم الان۶روز پریودم جلو افتاده ...

بله عزیزم 

من یادمه اوایل اقدام تا ۳ ماه هرماه یک هفته جلو مینداختم .. حتی ماه هایی بود که پریودیم فقط در حد لک بود همین و باردار نبودم 

توی اقدام همه چیز ممکنه .. و این که جلو انداختید میگن نشونه خوبیه 

انشاالله نی نی دار شی 🙏❤️