2777
2789

همیشه کارش همینه 

خدانکنه بفهمه میخوام با دوستام برم بیرون

اخماشو میکنه توی هم و میره توی خودش

یه ادم عصبی و حسود

مثلا من دانشگاهم و پیش دوستام یکم میمونم

زنگ میزنه بهم  ک چرا نیومدی خونه

بعد میگم پیش دوستام موندم

تا اخر روز عصبی و اخموعه

حالا اگه تنها باشم یا حتی تنها بیرون باشم کاری نداره ها

ولی حسوده ب معنای واقعی. 

چشم دیدن شادی و تفریح بچه اشو نداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم قدر مادرتو بدون 

واقعا بعد از خدا فقط مادر 

برو دست وپاهاشو ببوس اینو زمانی میفهمی که تمام دنیا علیه مامانت شن و مامانت تنهای تنها بمونه وکسب رو جز خدا نداشته باشه اون وقت طعم شیرین مادر رو میفهمی 

خدایا همه مادرا رو حفظ کن 

اگه بداخلاقه سوره ناس بخون فوت کن سکتش

با همین نگرانیش اجتماعی بودن رو از من گرف و تبدیل شدم ب ادم مضطرب

چند وقت لازم داری. تا بدونی اجتماعی بودن و دوستان و همکاران..... به غیر از سو استفاده و ...........چیز دیگه ای ندارن.

بعد میبینی بهترین جا خونه است. بهترین فرد مادر و خانواده.

از دوست تا حالا کسی خیر ندیده

جامعه ناجور هستنه برای منی ک دیگ 21 سالمه و هم سن هام بچه دارن

عزززیزم ۲۱ که سنی نیست، مادر نگران پنجاه هم باشی نگرانه، جبهه نگیر در مقابلش، سعی کن بهش محبت کنی کلامی با بوس با یه کادوی کوچک ،کامل رفتارش عوض میشه، موفق باشید جانم

حرفت درسته خانواده دائم نگران و مضطرب یه بچه ترسو بار میارن مثل خود من باهاش نجنگ اعتمادش جلب کن

دقیقا من شدم یه ادم ترسو و بی عرضه در حالی ک. دوستام از من خیلی جلوترن

مامان من کلا ادم عصبیه 

اعتمادش جلب هست جوری هم نیست ک جلومو بگیره 

ولی همین اعصاب خردیش چنان انرژی منفی ب من میده ک اصن حس میکنم دارم کار اشتباه انجام میدم