2777
2789

من همش دارم خواب میبینم یه قیافه هم میاد تو خوابم ب نظرتون واقعیه؟ ینی همین شکله که دیدم ؟ 🥺❤️چقد خواب خوبی بود خدا امروز صبح داشتم می‌دیدم 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه سر بارداری اولم همش خواب پسر میدیدم حتی الانم تو خواب هام میبینم پسر دارم ولی بچم دختر شد هم اولی هم الان که باردارم

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

خب خواب پسر بچه دخترمیشه عزیزم

نمیدونستم فکر میکردم بچم پسره

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

نه سر بارداری اولم همش خواب پسر میدیدم حتی الانم تو خواب هام میبینم پسر دارم ولی بچم دختر شد هم اولی ...

ن من جنسیت رو می‌دونم همون هم خواب میبینم منظورم قیافه بود 🥺

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️