2777
2789
قبول دارید اصلی ترین وسیله ی خیانت گوشی هوشمنده؟

اصلی ترین علت خیانت ذات آدماست 

وگرنه بدون گوشی هم میشه... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره قبلا که نبود خیانت هم نبود‌ .چیزی زدی ؟

یک روز بر گونه این مملکت یک بوسه وبالای سرش یک یادداشت می گذارم و می روم:"آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."
اصلی ترین علت خیانت ذات آدماست وگرنه بدون گوشی هم میشه...

درستہ ولے با فضاےمجازے راحتتر شدن لعنتےها

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

نه.تکنولوژی آمده ما بلد نیستیم ارتباط درست یاد بگیریم.ما یاد نگرفتیم ارتباط موثر رو.

درسته که زمینه فراهم شده ولی ما هم بلد نیستیم.

همین گوشی دست اون اروپایی و آمریکایی هم هست چرا خبر از خیانت نیست یا حداقل کمتره

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

لعنت به همشون... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

اتفاقا بنظرم بهتره طرف ذاتشو راحتتر نشونت میده از خوش خیالی در میای وگرنه ماهم اینترنت ماهواره همه رو داریم چرا از این کارا نمیکنیم؟

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

اصن شکم رفت ب بچه زنداییه 😵‍💫😵‍💫خدایا ببخشمون قضاوت میکنیم

من دیشب همش خواب یه زن محجه میدیدم🤣🤣🤣🤣بعد اون تاپیک

کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت