من صاف بلد نیستم سلام علیک کنم تو جاها شلوغ موذب میشم و هول میکنم و سوتی میدم مثلا طرف آشناس نگاش میکنم هول میشم سلام نمیاد سر زبونم و ..دوس ندارم برم تو جمعا زیاد دوسدارم فقط خودم و شوهرم باشیم خودم ک ب خودم نگا میکنم منگل نیستم انگار زبونم دارم پیش درو همسایه راحتم و سرزبون دارم و پیش خونواده خودمم اوکیم ولی پیش فامیلا شوهرم مراسم ختمی چیزی دارن. منگل میشم نمیدونم چجور رفتار کنم چجور سلام علیک کنم تو شلوغیا خیلی اسکل میشم بقیه هم فهمیدن بهم فک کنم از خودم بدم میاد تف ب من🥺😭23سالمه اصن یکی در میون سلام میکنم مثلا میشناسمشون ولی بعضیارو سلام نمیدم چه مرگمه سه ساله ازدواج کردم اصن بدم از فامیلاشون میاد حال نمیکنم باهاشون چه کنم اونا هم محلم نمیدن زیاد آدم حسابم نمیکنن. فقط برای کار کردن میخانم مادرشوهرمم ک همش دور جاریم
منگل و اسکل چیه عین نقل و نبات بستی به خودت ؟؟! اینا بار منفی زیادی داره انقد خودتو با این الفاظ خطاب نکن
شما احتمالا اضطراب اجتماعی داری و یا شاید زیاد تو اجتماع نبودی مثلا مدرسه و خونه و بعدم شوهر کردی و تمام بنظرم با یه تراپیست صحبت کن و یکم رو خودت کار کن پادکستای مجتبی شکوری رو گوش کن کتاب بخون کمکت میکنه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉