2777
2789
عنوان

با جن زندگی میکنیم چند ساله کاریمون نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 81 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله وجود دارن خاله بابام میگه زمان های قدیم خیلی زیاد بودن توی کار های خونه بهشون کمک میکرده

شفا مفا

یک روز بر گونه این مملکت یک بوسه وبالای سرش یک یادداشت می گذارم و می روم:"آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."
جدیدا شاید کار با دستگاهای اتوماتیک و بلد نیستن پیداشون نیست🤭

نمیدونم 😂😂😂

در مورد جن ها مامان بزرگم زیاد برام تعریف کرده 😂

یه چیزایی که کرک و پر ادم میریزه 

حتی قدیم یه بار دیو هم دیدن 😂

طلا میخوای باید بری طلا فروشی دست کنی تو جیبت بخری این حرفا چیه میزنین خدایی🤣🤣

مامانم میگه قدیما جنا پره طلا بودن اگه باهات خوب بودن میاوردن برات 

زندگی یک شور است زندگی 

الان چهار ساله اینجاییم سال اول فهمیدیم همسرمم دیدش

ارع پیش میاد .دوست بابام همین مشکل داره .

ببین نماز بخون .با صدای بلند قران بخون حتی اگ شده سوره توحیدی ناسی فلقی .برین پیش دعا نویسی تا از خونتون بیرونش کنه .تا ب دخترت شوک وارد نکنه تا مشکلی واستون پیش نیاد 

ببخشیدا جن زمانی میاد تو خونه ک از بی ایمانی افراد اون خونوادست .ب دخترت بگو نماز بخونه و...

دارم میگم قدیم نه الان اینم که تو کارا بهشون کمک میکرده نه اینکه صاف صاف بیان جلو همه راه برن بدون ا ...

اگه بدون اینکه بدوننن کمک میکردن پس چجوری الان میدونن که کمک میکردن. خرفت گیر آوردی 

یک روز بر گونه این مملکت یک بوسه وبالای سرش یک یادداشت می گذارم و می روم:"آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."
ارع پیش میاد .دوست بابام همین مشکل داره .ببین نماز بخون .با صدای بلند قران بخون حتی اگ شده سوره توحی ...

ادمای قبلی این خونه خیلی کثیف بودن انگار از همون موقع مونده بوده ۵ قل دارم قران گزاشتم و قران بلند تو گوشیم دارم پخش میکنم میگم کاریمون نداره 

زندگی یک شور است زندگی