2777
2789
عنوان

از شدت سرما از خواب بیدار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 95 پست

[QUOTE=364369313]چه خوبه[/QUOTE

تعجب میکنم دوستان راضی نیستن و بزرگترین حسنش اینه که امکان  گازگرفتگی وجود نداره مثل بخاری 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیا بندر تا بهت بگم چقدر گرمه عامو

کیف میکنیدا

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
یکم زیاد پوشیدی 🤣🤣من تیشرت و هودی و سارافون

نه بابا من یه روز لباس زیاد نپوشیدم سرما خوردم اصلا یه وضعی شده بود که نگو 

بپوشم به صرفه تره😂

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

[QUOTE=364369313]چه خوبه[/QUOTEتعجب میکنم دوستان راضی نیستن و بزرگترین حسنش اینه که امکان گازگرفتگی ...

خب بخاری اگه کاری به لوله اش نداشته باشی و دودکش رو استاندارد کنی که خطری نداره

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
همین رادیاتورمن فرق رادیاتور و پکیج و شوفاژ رو نمی‌دونم عاقل مگه یکی نیستندرسته دو جداره ست ولی فکر ...

پکیج و رادیاتور جدید تره ،شوفاژها معمولا مثل قدیم یه شوفاژ خونه مرکزی داره تو زیرزمین خونه ،البته من هم دقیق نمیدونم . 

پس پنجره دوجداره هاشون خوب نیست ،خونه دوستم مهمون زیاد داشت و کلی سر و صدا بود ولی وقتی رفتیم تو حیاط خلوت  کوچکترینصدایی بیرون نمیومد و فقط کی آدم میدیدم که پهنشون داره تکون میخوره ولی صداشون اصلا نمیومد  😁 دیگه چه برسه به سرما و گرما ،پنجره هاش وین تک بود 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
من هیتر برقی هم میزنم با شوفاژاصفهان هم خیلی سرد بود دیشب اطراف برف اومده

مصرف برقش بالاست،راضی هستید ازش

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
پکیج و رادیاتور جدید تره ،شوفاژها معمولا مثل قدیم یه شوفاژ خونه مرکزی داره تو زیرزمین خونه ،البته من ...

کلی*

دهنشون*

پکیج و رادیاتور جدید تره ،شوفاژها معمولا مثل قدیم یه شوفاژ خونه مرکزی داره تو زیرزمین خونه ،البته من ...

چه جالب 

پنجره وین تک انتخاب تک 

کلی*دهنشون*

😄🤣

مصرف برقش بالاست،راضی هستید ازش

منم دیروز روشن کردم راضی نیستم چون فقط شعاع گرما دهیش چند سانتی منتره

امروز خونه خواهرم اومدم اینا بخاری ندارن شوفاژ هست بدترین وسیله گرمایی شوفاژهتف به شوفاژ

اتفاقا شوفاژ از بخاری خیلی بهتره . بخاری اصلا گرما نداره. شوفاژ لوله ها از کف خونه رد شده .همه جا گرمه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.