2777
2789
عنوان

مامانم اخرسر از دست داداش ناخلفم دق مرگ میشه الهی پسر خیر نبینی

| مشاهده متن کامل بحث + 3394 بازدید | 168 پست
پسرا که از ۱۵ دیگه رسما نیازو دارنولی موافقم وظیفه خانواده هاس قبل ۳۰ سال واسه پسراشون آستین بالا بز ...

خب پسرا نیاز دارن تحما میکنند تا سنش با یه دختر خوب ازدواج کنند 

مگه حیونن میرن با همه رابطه برقرار کنند 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
چ بسا کردع چون زنی ک ی زندگی ۱۵ ساله رو کات کرده ک بچه ک نیس اون میدونه میخ خودشو چطور بکوبه

اون ک زنه از شوهرش جدا شده رو نمیشه قضاوت کرد

میگی شوهرش زندانه

پس ادم حسابی نیس 

حق داشته جدا بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون ک زنه از شوهرش جدا شده رو نمیشه قضاوت کردمیگی شوهرش زندانهپس ادم حسابی نیس حق داشته جدا بشه

خداییش خودتون رو بذارین جای مادر پسر

یه عمر خون دل خورده تا پسرش به این سن برسه 

بعد بیاد با همچین موردی بخواد ازدواج کنه آدم تمام آرزوهاش رو نابود شده ببینه واقعا سخته

خداییش خودتون رو بذارین جای مادر پسریه عمر خون دل خورده تا پسرش به این سن برسه بعد بیاد با همچسن مور ...

سخت کاش بود غده سرطانیه .مادر من ۷۵ سالشه بجای افتخار ب بچش داره با چشمای عملی روزی ده بار اشک میریزع

چرا متوجه عمق ماجرا نیسی ن خیر زنه ی کوتوله خر سیاهه زیبا کجا بود خواستن نون خور کم کنن ردش کنن ی زن ...

اینجا همینجوری

کجا اومدی درددل کنی

الان میگن مگه مطلقه حق ازدواج نداره 

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤