2777
2789
عنوان

از شوهرم قوی ترم و خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 78 پست
مثل شوهر همیشه نالان من همیشه مثل پیرزن ۱۰۰ ساله از درد کل بدن میناله، زورشم خییییلی کمه.. هیچ کاریم ...

دقیقا 

همیشه ناله از درد و خستگی 

یوقتا میگم اگه کارش سنگین بود واقعا چکار میکرد؟

از گرسنگی میمردیم حتما

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر منم هم‌اینطوره نه اینکه قدرت بدنی نداشته باشه بی خیاله اصلا به خودش سختی نمیده کلا اصول زندگیش ...

درست نمیشن نه؟

من یساله تقریبا عروسی کردم

و انقدر این موضوع رومخمه که خدا میدونه

وقتی میبینیم تلاشی نمیکنه مجبورم خودم انجام بدم باشگاه نمیره میگه یه روز تعطیلی میخام استراحت کنم

قلقش ببین چیه که از اون استفاده کنی پامیشه کارشو انجام میده شاخ فیل که نمیخواد بشکنه فوقش چارتا تیرتخته بخواد کمکت جابجا کنه نمیشه که شما خودت فرسوده کنی اون مدام بگه نمیتونم نمیتونم یکم خودشو جمع کنه میتونه اون کار رو هم انجام نده حتی اگه یکماه طول کشید تا خودش خجالت بکشه انجامش بده

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
شاید کمبودی داره منظورم از لحاظ ویتامینی هست یا یه بیماری مثل کم خونی یا غلظت خون،چون منم یه مدت کم ...

افسردگی؟

فک نمیکنم

مسخره بازیاش همیشه به راهه 

ولی کلا زور مردونه نداره 

در نوشابرو من راحت تر از اون باز میکنم

هر قرص تقویتی هم بگی گرفتم ولی ...

مثل شوهر همیشه نالان من همیشه مثل پیرزن ۱۰۰ ساله از درد کل بدن میناله، زورشم خییییلی کمه.. هیچ کاریم ...

😂ببخش ولی خندم گرفت.واسه خودمم یکی ازیناس

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
فک کن انقدر کم طاقت که ببخشید موقع رابطه که داره برای منو انجام میده یهو خابش میبره..و واقعا حسم میر ...

وای خدا چقد شبیه منی دختر . شوهر من که یوقتا اصلا منو یادش میره خودش انجام میده میاد میخوابه . بعد صبح میگه عهههه چرا بهم نگفتی ؟

دقیقا همیشه ناله از درد و خستگی یوقتا میگم اگه کارش سنگین بود واقعا چکار میکرد؟از گرسنگی میمردیم حتم ...

اینا ذاتشونه 

دیگه اینجوری آفریده شدن،،،

باورت میشه من مچشو میندازم با اینکه هیکلش سه برابر منه