2777
2789

همش در حال گفتن قیمت چیزهایی که خریدن هستن

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر میکنه جواب نده کم آورده ‌. حرفای خصوصی شونو میزنه و سوال میکنه در موردش . عذر خواهی و .... یلد نیست 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

ازنظرمن کسیه تشخیص حرف زدنشونمیده ادبیات سخیفی توصحبت بکارمیبره خنده های بی خودداره وباصدای بلندحرف میزنه بهداشتورعایت نمیکنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

ادبیات زشتی داره

تعاملات اجتماعی بلد نیست 

طرز صحیح لباس پوشیدن و غذا خوردن و رفتار کردن رو نمیدونه 

مطالعه نداره

حریم افراد رو نمیشناسه

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

جدیدا هر کی بد حجاب تر و افاده تراشه با کلاستر طرف تازه به دوران رسیده فکر میکنه با کلاسه 

من بی کلاسی به ظاهر نمیبینم به رفتار می بینم جدیدا همه پلنگ با کلاس شدن

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات

اینکه موقعیت نشناسه مثلن مادرشوهر خواهرم هرعروسی ای میره یه ظرف غذا میگیره برای پسره مجردش که خونش ساعت دوازده شب ببره شب عروسی من به خواهرم گف برو بگیر  اینقد بذش اومد خواهرم اخر مادرم رف گرف یا تو یه جمعی ادم رودربایسی داره رسمیه یکی لودگی داره درست حرف نمیزنه غذا نمیخوره زیادی صمیمی شدن ازبنجور موارد