2777
2789
یعنی هم رو تخمدان ها بندازم هم کشاله ران؟واقعا مرسی ازت حتما انجامش میدم انشالله نتیجه ببینم تااخرعم ...

عزیزم یکروز درمیان روی تخمدانها سه روز درمیان کمر و کشاله

ایشاا... خدا بهت یه بچه سالم و صالح بحق خانم ام البنین بده چشم و دل ما روشن بشه

سلامتی و خوشبختی دخترم
آره راست میگین خداروروزی صدهزار بار شکر یه عمر شوهرم ساعت ۴ونیم رفت سرکار تو سرماو گرما الان بازن ...

کدوم شهرید ک برف اومده؟ همدان برف نمیاد چرا؟ قبلا برف میومد تا کمر 

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا ما هیچ دلمون نمیسوزه داریم میخندیموظیفشونه توام دستت درد نکنه که یه مرد تحویل جامعه میدی و نمیز ...

ممنون  عزیزم  خدا کمکم کنه بتونم  یه آدم خوب تحویل جامعه بدم  فردا تنم تو گور نلرزه  

بچه ها حالا که همتون جمع هستید نظربدید ،شوفاژا جواب نیس از پنجره ها سوز میاد چون دوجداره هم نیست پنج ...

نهههه تو رو خدا اینکارو نکن. بخاری برقی زیاد برق میبره برقای. ما قطع میشه  

عزیزم یکروز درمیان روی تخمدانها سه روز درمیان کمر و کشالهایشاا... خدا بهت یه بچه سالم و صالح بحق خان ...

اتفاقا مادرم دیشب زنگ زد گفت شهادت ام البنینه ازش حاجتتو بخواه الانم که شما گفتی واقعا بغض کردم ،کاشکی منم بعد ۸سال به خاسته ام برسم ،حتما بادکش میخرم و انجام میدم 

ولی انصافا کار مردا هم سخته

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
اتفاقا مادرم دیشب زنگ زد گفت شهادت ام البنینه ازش حاجتتو بخواه الانم که شما گفتی واقعا بغض کردم ،کاش ...

ایشاا... میرسی فقط یکم تلاش میخواد گلم بخر خوبه هم واسه شوهرت میندازی هم خودت. ایشاا... دامنت هم سبز میشه. بازم سوالی داشتی درخواست بده عزیزم 

سلامتی و خوشبختی دخترم