2777
2789

دخترم دقیقا یک ماهه مریضه 

هیچ علامت دیگه ای نداره اصلا نمیدونم سرماخوردگیه یا نه 

فقط دماغش میگیره نمیتونه سینه بگیره 

۳ بار دکتر بردمش دفعه اول پلارژین و استامینوفن و قطره بینی ساده داد خوب نشد ده روز بعدش بردم ستیریزین و قطره بتامتازون داد و یک جلسه بخور چند روز بهتر شد دوباره بدتر بار سوم بردم  آزیترومایسین داد و ۵ جلسه بخور 

الآن دوباره ده روز میگذره امشب خیلی شدید شده دماغش کاملا گرفته و خر و پف میکنه 

با چراغ قوه بینیشو نگاه کردم کاملا بازه هیچی نیس 

من الآن چه گلی به سرم بگیرم ببرمش متخصص گوش و حلق و بینی یا یه متخصص کودک دیگه ؟

منتظرم هوا روشن بشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اشکال نداره گلم بنظرت آلرژی به شیر مادر هست ؟

به شیر مادر که کلا گمون نکنم،شاید چیزی میخوری که بهش نمیسازه،هوا هم خیلی سرد شده شاید سرما میخوره به بینیش،ببرش متخصص اطفال کاربلد،انشاالله که خوب میشه

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

به احتمال زیاد آلرژی یا ویروس جدیده ولی نترس ولی خب با علائم گفتن معلوم نیست کامل

حتما حضوری ببر دکتر اطفال معاینه بشه

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)

اشکال نداره گلم بنظرت آلرژی به شیر مادر هست ؟

عزیزم آلرژی به شیر مادر فکر نکنم شاید به این فصل آلرژی داره چون نزدیکای زمستونه دیگه

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)