2777
2789
عنوان

دیر زبان باز کردن کودک

114 بازدید | 14 پست

با سلام دختر من ۱۴ ماهشه حرف نمیزنه در حد دده بابا نام نام والسلام هرزگاهی هم خودبه خود یه چیزایی میگه که معلوم نمیشه نمیفهمه مامان کیه بابا کیه ولی همه چیزو طبق روند سنش جلو میره فقط تو حرف زدن مشکل داره علتش چی میتونه باشه؟

عزیز الان زوده برای حرف زدن 🥲 توروخدااگر اطرافیان باعث میشن آنقدر حساس بشی اصلا بهشون اهمیت نده و بگو هرچه ایی یک مدله و قرار نیست همه مرحله ب مرحله مثل هم باشن

ببخشید ناراحت نشی گلم گفتم اینطوری چون منم خیلی تحت فشار میذاشتن چرا اینطوری نیست مثل اون یکی نیست 

هزار ماشالله الان ولی پسرم ازهمه هم سن و سالاش یاهوشترم هست...

پسر منم دیر حرف زد مثلا تا دوسالگی بود یادمه کلمه کلمه فقط میگفت خیلی کم اونم

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز الان زوده برای حرف زدن 🥲 توروخدااگر اطرافیان باعث میشن آنقدر حساس بشی اصلا بهشون اهمیت نده و ب ...

اره بعضی از اطرافیانم بچه هاشون همسن بچم بود ۵ یا ۶ کلمه میگفتن

پسر من 21 ماهشه، در حد همین مامان، بابا، دده، هاپو، اسم ابجیش، و اینجور چیزا رو میگه فقط. 

توقغتون از بچه 14 ماهه چقد بالاس. 

بچه تا سه سالگی وقت داره برا حرف زدن، عجله نکن عزیزم. 

اگرم کسی گفت چرا حرف نمیزنه، اول بگو خداروشکر بچم سالمه،همه بچه ها مثل هم نیستن، ب موقعش حرف میزنه. بعدم بخابون دهنش تا بفهمه نباید استرس بده ب ی مادر و بهش هیچ ربطی نداره. 

پسر من ۱۹ ماهشه هنوز حرف نمیزنه فقط مامان وبابا ویه چتنتا کلمه کوچیک میگه

عزیزم پسرتون کی راه افتاد؟

پسر من ۱۷ ماهشه فقط به مبل و دیوار دست میگیره راه میره

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗