2777
2789
چه خوب که صحبت میکنین من همسرم قهر می‌کنه اصلا نمیتونه بعد بحث حرف بزنه سریع ساکت میشه و قهر میکنه ه ...

اینا درست تربیت نشدن برای که از زیر بار مسئولیت در برن از همون نوجوانی قهر میکردن الان هم مثل مجردی داره رفتار می‌کنه

آخه آدم باید یکم اقتدار داشته باشه قهر برای بچه ش باید انصاف داشته باشه همش که گناه کار زن نیست

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماکه همینکاروکردیم ولی وسط کوچه جلوهمسایه هازشته. فکرکردی به همین یه بارتموم میشه. اگربچه توخونه راه ...

محل نده بخدا انقدر اینجور میکنه خودش خسته میشه.میگم ک فکر کن یه سگ ولگرد اومده تو کوچتون یه ساعت دو ساعت اصلا یه شب تا صبح داره واق واق میکنه هر چقدرم سنگ میزنن نمیره 

. از همسایه هم خجالت نکش اونا میشناسنش . بعدم حرف مردم و ابرو واست مهم نباشه کار خودتو بکن 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
ما تو نامزدی تو چت کردن بحثمون میشد .میگفت زنگ بزنم بهت؟ اینجوری تو چت نمیتونم منظورمو برسونم میگفتم ...

خوشبخت باشید و پایدار 

من دیگه جرات نمیکنم باهاش بحث کنم چون دیگه حوصله قهر ندارم 

ازدواج برای خوشبخت شدن نیست 

برای دیدن خودمون در آینه ی دیگری ست

برای رشد کردن و رنج کشیدن هست ....

و یه جورایی راحت ترین راه رشد کردنه ....

ولی با رنج اتفاق میفته این رشد

کتاب *ازدواج، رنج مقدس* رو بخونید

اینا درست تربیت نشدن برای که از زیر بار مسئولیت در برن از همون نوجوانی قهر میکردن الان هم مثل مجردی ...

دقیقا 

من حتی گاهی بخاطر دوران قبل پریودی به هم میریزم و ساکتم و تو خودمم، اون به خودش میگیره و تا چند روز ساکته یه بار نمیپرسه چته زن؟باید همیشه حواسم باشه شاد و خوشحال باشم که بهش بر نخوره،نمیتونم بحث کنم چون قهر میکنه، دوتا بچه هم داریم،خیای اخلاقش بده، 

دقیقا من حتی گاهی بخاطر دوران قبل پریودی به هم میریزم و ساکتم و تو خودمم، اون به خودش میگیره و تا چن ...

اشکال نداره فدا سرت برای که بدتر عصبی نشه به اخلاق های مثبتش فکر کن کمتر اذیت میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قطعا همین طوره. ولی اینکه جاری بیاد برای ادم خبرچینی کنه وشر درست کنه بگه امروز خانواده اش اومدن خون ...

بله حتی اون هم سیاست برمیداره.

خیلی از عروسها خانواده شوهرشون از چند فرسخی خونشون نمیتونه رد بشه، چه برسه در مورد رفت وآمدشون نظر بدن.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
بله حتی اون هم سیاست برمیداره.خیلی از عروسها خانواده شوهرشون از چند فرسخی خونشون نمیتونه رد بشه، چه ...

نه کاش میتونستم کامل برات بگم. شاید واقعامیتونستی کمکم کنی. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

اخه ببین جالبه من هنوز پدر شوهر مادرشوهرم دعوا میکنن و چند روز چند روز قهر میشن .و حتی مادرشوهر مغرو ...

دقیقا

زندگی پر از چالش هست،

کسی که ازدواج را می خواد بیشتر باید به سختی هاش فکر کنه تا لذتهاش

تا وقتی لذتی هم اومد شکر گزار باشه، همینطور به دنیا اومدن فرزندان، اول باید بگیم خدایا ما مطیعیم هر چی که دادی شکر .

چون حتی بچه ها هم گاها دچار مشکلاتی میشن واگر آمادگی نداشته باشیم وفقط با توّهم پیش بریم جز پشیمانی برامون نداره.

ازدواج برای من خیلی سخت بود پراز چالش و ماجرا .ممنون که حرفامو شنیدی

برای همه سخته عزیزم هر کی از یه چیزی سختی کشیده

یکی خونه ندارن یکی بچه ندارن یکی شوهره اخلاق نداره یکی همه اینا داره بچه ش مشکل داره حسرت زندگی داره یکی گیر خانواده شوهر یکی گیر رفتار بد شوهر یکی گیر ماشین و.... 

خدا همه رو به یه شکلی امتحان می‌کنه زندگی بدتر از خودت رو ببین شکر کن همیشه بدتری وجود داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه سخته عزیزم هر کی از یه چیزی سختی کشیدهیکی خونه ندارن یکی بچه ندارن یکی شوهره اخلاق نداره یک ...

دقیقا

اگر آدم به پایین دست خودش نگاه کنه، جا برای شکرگزاری بیشتر میشه.

دقیقااگر آدم به پایین دست خودش نگاه کنه، جا برای شکرگزاری بیشتر میشه.

هوم همیشه میگن تو مادیات پایین تر از خودت ببین تو معنویات بالاتر از خودت که کمتر اذیت بشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40