2777
2789

از مدرسه متنفر بودم باعث شد ازدواج کنم 15 سالگی نامزد کردم 18 سالگی عقد کردم 19 سالگی عروسی کردم و دوماه بعد از عروسی هم باردار شدم الان هم تازه 21 سالم شده بچه اولم 1 سالشه ک دومی رو باردار شدم... و هیچی از زندگی و جوونی نفهمیدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب چرا از مدرسه انقدر متنفر بودی،مخصوصا دوره دبیرستان که عالیه

صبحا باید ساعت 6 میرفتم مدرسه فکر میکردم فرار از درس ازدواجه ولی الان هم فرقی نکرده باید برای بچم شب و نصف شب پاشم

اگر میرفتی دکترا میگرفتی توی سن چهل سالگی آرزوی خواستگار داشتی ولی هیچکس نمی آمد خوب بود ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

حالا کاری که شده و گذشته غصه نخور امیدوارم تو زندگیت خوش باشی،،،خوبه بچه هات تو سن کم میاری،به قول معروف بچه آوردند رو تو سن کم با تعداد موردنظر،تعطیل کن  اگه کسی هست کمکت بچه هارو نگهداره،دیگه به خودت برس،برو ورزش و کلاسهای آموزشی و کارهای دیگه که دوست داری. 

اگر میرفتی دکترا میگرفتی توی سن چهل سالگی آرزوی خواستگار داشتی ولی هیچکس نمی آمد خوب بود ؟

نه ولی خب الانم زود بود البته اون موقع بچه بودم بابام موقعی ک اسم خاستگار شنید خواست پاشو قلم کنه چون میگفت دخترم کوچیکه ولی همش ب اصرار خودم ازدواج کردم

صبحا باید ساعت 6 میرفتم مدرسه فکر میکردم فرار از درس ازدواجه ولی الان هم فرقی نکرده باید برای بچم شب ...

ازدواج و بچه داری مسئولیتس خیلی خیلی سنگین تره

چه بچگانه فکر میکردی

جالبه من تو مدرسم اصلا خوش نبودم بخاطر همکلاسی هایی که اذیتم میکردن

ولیوهیچوقت فکر ترک تحصیلی به سرم نمیزد

همیشه شاهد کامنتای بی سر و ته  شما تو تاپیکای این سبکی هستم 

کدوم ادم عاقلی با مدرک دکترا منتظر خاستگاره 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند