2777
2789
عنوان

وسواس تمیزی دارم کسی درمان شده

195 بازدید | 19 پست

من ۳ساله حدودا گرفتار وسواس شدم، یک سالی هست شدید شده و الان به مرحله صدمه زدن به جسم و روح و روانم رسیده. 

دستام که کلا زخمیه، اثر انگشتم پاک شده ، 

صدمه ای که به روانم زده آزاردهنده تره. 

سرکارم دیگه نمیرم، مهندس یه شرکت بودم. 

هفته ای یبار از خونه میرم بیرون.

هر روز باید حمام داشته باشم ، اگه یوقت صبح از خواب بیدار بشم و نرم واویلا میشه .. اعصابم بهم میریزه.

وای از اون روزی که مرغ یا بوقلمون بخریم، ۵،۶ساعت شستشو سینک و اشپزخونه دارم. با اینکه تو کاسه بزرگ همسرم میشوره، اصلا برخورد نداره با سینک . بنده خدا خیلی هم تمیز انجام میده . اما من..

سرامیک های خونه رو با رایت طی میزنم ، 

همه چی باید سر جاش باشه

به یخچال بی نهایت حساسم.. باید خیلی خیلی تمیز باشه. همه چی بسته بندی باشه، هر روز هم دستمال میکشم.

دستشویی میرم صدبار خودمو میشورم 

و و و .. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به امید خدا یه سفر با قطار دارم ماه دیگه، از الان همش فکرم درگیره 

نکنه یوقت ملحفه ای که میبرم، کج بشه برخورد کنم به صندلی قطار ، 

الکل زیاد ببرم همه کوپه الکل بزنم، دستم نباید الکل بخوره، زخمه.. آب کافی هم در اختیار ندارم بشورم مدام، چیکار کنم 

به امید خدا یه سفر با قطار دارم ماه دیگه، از الان همش فکرم درگیره نکنه یوقت ملحفه ای که میبرم، کج بش ...

ما هم توی سفرهامون الکل و ملحفه میبریم 

حتی جاهای شلوغ ماسک میزنیم 

اما اینکه تو انقدر ذهنت رو درگیر میکنی عجیبه

همه اون وسایل و یخچال و سینک و گوشت و مرغ و خونه و زندگی اومدن واسه رفاه و اسایش شما...اما تو داذی برعکس ذز خودت میزنی واسه تمیزی و اسایش وسایلهات...ببین کدوم اولویت بیشتری داره.جونت یا وسایلهات...برو حتما پی درمان هم خودت گناه داری هم همسرت.

دکتر رفتی تا حالا؟

نه، من معمولا بخاطر فضای الوده مطب، دکتر نمیرم. بانک هم نمیرم حتی ، مگر اینکه خیلی خیلی واجب باشه، چون باید دستم بزنم به دکمه شماره بده و برخورد با اجسام خارجی.. 

رستوران هم فقط بهترین رستوران ها، اونم با کلی عذاب درونی .. 

لباسام هم باید بارها شسته بشه بعدش چون برخورد داشته با صندلی 

یه جا خوندم که باید از تغییر کوچیک و بی ربط شروع کنی مثلارخت خوابت رو امشب برعکس بندازاگر همیشه با ...

وای اره راست میگی، من همیشه باید عینا کارهام تکرار کنم.. کلی محدودیت های الکی و آزاردهنده دارم، مثلا هر شب باید در یه کشو هام باز باشه، بخاطر یه دلیل مسخره 

یا برس موهام حتما باید داخل کشو باشه، اگه روی میر آرایش بزارم، باید بشورمش ، کثیف شده ..

شاید این تغییرا کمک کنه. 

سلام من راهکار دارمخیلی سخته خیلی دلی اگه واقعا کمک میخوای و انجام میدی توضیح بدم

اره الان به مرحله ای رسیدم که قبول کردم وسواس بیمارگونه دارم.. 

دیگه توجیحی وجود نداره ، باید به خودم بیام 

ما هم توی سفرهامون الکل و ملحفه میبریم حتی جاهای شلوغ ماسک میزنیم اما اینکه تو انقدر ذهنت رو درگیر م ...

اره دقیقا همش فکرم درگیر میکنه، سال های قبل که دچار وسواس نبودم مثل شما بودم، کاملا معمولی ، انجام میدادم ولی ذهنم دیگه درگیر نبود 

همه اون وسایل و یخچال و سینک و گوشت و مرغ و خونه و زندگی اومدن واسه رفاه و اسایش شما...اما تو داذی ب ...

قبول دارم ، ولی مدام فکرم درگیر میکنه این کثیفه اون کثیفه..

چند روزه به خودم اومدم ، دارم به کارای بدم فکر میکنم .. که چقد آزار دهنده اس ، برای خودم ، برای همسرم .. 

قبول دارم ، ولی مدام فکرم درگیر میکنه این کثیفه اون کثیفه..چند روزه به خودم اومدم ، دارم به کارای بد ...

میفهممت...

اگه خودت بخوای درست میشه فقط نذار این مسئله تو وجودت ریشه کنه چون خودت اذیت میشی.

الهی موفق و سلامت باشی

اینا عمر و جوونیته که داره هدر میره در جریان هستی که

😭 من بچه ندارم ، ولی دیشب داشتم فکر میکردم، بچه ام رفت مدرسه یوقت تو مدرسه تو حیاط ، رو زمین نشینه 

با اینکه کلی دغدغه ذهنی دارم ، واسه گرفتاری های شدیدی که برام پیش اومده ، ولی این افکار مسخره هم میاد تو ذهنم. 

وقتایی که عصبی ام بیشتر وسواس از خودم نشون میدم