2777
2789
عنوان

درمورد خرنوب

143 بازدید | 13 پست

سلام وعرض ادب.

خرنوب با کیفیت عالی ومجانی.اول میفرستم ۳هفته استفاده که شدوکیفیت محصول قابل قبول بود، بعد میفرستم خدمتتون..اگر کسی هم توان مالی نداره برا بنده دعا بکنه..دعا هم نکنه اشکال نداره..۰۹۰۳۴۱۸۴۸۶۳ خانوما تماس گرفتن گوشی رو میدم خانمم.و آقایون هم خودم ج میدم..‌‌‌.ولی تجربه ثابت کرده خانمها استاد سخن هستن و خانم باخانم حرف بزنه جوابدهی=عالی  مرد با مرد=همه ی موارد🤢😄 خسروی هستم 09034184863  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذا عرق پات خشک بشه بعد باید بهت عرض کنم که تبلیغات جاش تو دیواره نه نینی سایت😂😂

میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟! ❤️  کاربر مرد ریپ نزن رو من  ، من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 عضو اکیپ سوگولی های سایت❤️🫂 این روزا حالم خیلی خوب نیست => الان حالم خیلی خیلی بهتر شده 🌱 ولی هنوز هم محتاج دعاهای شمام❤️ الان که دارم این امضا رو مینویسم بشدت دلم میخواد فیلم ببینم ولی درس دارم 🥺🥺 قول میدم روز بعد کنکور تیرم بعد خواب های فراوان فقططط فیلم ببینم و برم تفریح .. 😔🥺

ماه اولی که همسرم خرنوب خورد نتیجه گرفتیم خداراشکر، نمیدونم خرنوب باعثش بود یا چی،ولی خدا را هزار با ...

باور بفرمایید نیازه مالی هم دارم ولی به خیلیها مجانی دادم،،فدای سرشون البته.خیلی خوبه خدا لطف کنه و آدم بتونه دل یه خانواده رو شاد کنه،🌹🌹🌹کسی اگه خواست بگم مجانی خب درست نیست و واقعا نمیشه گفت مجانی..ولی باکمترین مبلغ الان و انشالا جواب گرفتن هم وزن نی نی طلا باید بدن😀ممنونم ازشما ۰۹۰۳۴۱۸۴۸۶۳

این روزها ضعف اسپرم یک بیماری شایع است. که البته تنها مربوط به ایران نیست. در سراسر دنیا مردانی هستند که به دلایل مختلف دچار ضعف اسپرم و کاهش حرکت اسپرم میشوند. البته جای نگرانی نیست. با اصلاح تغذیه و استفاده از خرنوب برای تقویت اسپرم میتوان این مشکل را به راحتی بر طرف کرد تا بسیار زود صاحب فرزندی سالم و زیبا شوید‌.مهم ترین خواص خرنوب درمان ناباروری است. شاید به جرات بتوان گفت تنها دلیلی که این میوه در کشور ما خرید و فروش میشود، خاصیت درمان ناباوری مردان است. از این میوه هم به صورت تازه و هم به صورت خشک شده استفاده میشود. خرنوب برای تقویت اسپرم و درمان ناباروری بسیار مفید است

طبق نتایج به دست آمده از تحقیقات صورت گرفته افرادی که از خرنوب استفاده میکردند، افزایش قابل توجهی در تعداد اسپرم و حرکت اسپرم آنان مشاهده شده است. همچنین استفاده از خرنوب و سایر گیاهان با ظرفیت آنتی اکسیدانی می تواند یکی از راههای مقابله با آسیب اکسیداتیو به اسپرم در این مورد باشد.

۰۹۰۳۴۱۸۴۸۶۳خرنوب    جهت اطمینان تا ۲هفته اگه دوسداشتین هزینه ندین((جدی میگم))خب چجور بگم دیگه😅