2777
2789
عنوان

همین الان خواب دیدم

111 بازدید | 9 پست

من ساعتای ۱۲ اینا خواب بودم .الان بلند شدم برم سرویس 

خواب دیدم مادرم حامله هست .یکی هم نه  دوتا بچه  داشت .اما هنوز بدنیا نیامده بودن . ولی تو خونه مون راه می‌رفت شمکش جلو بود فداش بشم مادرگلم. . دوتا بچه بود تو شکمش .

تعبیرش چی میشه ؟

خواب خوبی بود یا نه 

لطفاً  توهین نکنید ج نمیدم .

بی زحمت یه صلواتم برا سلامتی و طول عمر مادرم بفرستید🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌹 . 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در زمان پیامبر اکرم(ص) زنى در خواب دید که ستون خانه‌اش شکسته، پس خدمت پیامبر رسید و خواب خود را برای پیامبر تعریف کرد. پیامبر فرمود: شوهرت با خوبى و خوشى از سفر بر می‌گردد. شوهر او که در سفر بود همان گونه که پیامبر(ص) گفته بود آمد. بار دیگر شوهر او به سفر رفت و آن زن دوباره به خواب دید که ستون خانه‏اش شکسته است. باز خدمت پیامبر(ص) رسید و خوابش را عرض کرد. پیامبر به او فرمود: شوهرت با خوبى و خوشى از سفر برمى‏گردد و شوهر او همان گونه که پیامبر گفته بود از سفر آمد. شوهر او براى بار سوم به سفر رفت و آن زن در خواب دید که ستون خانه‏اش شکسته، ولى او این بار خواب خود را براى شخص دیگری باز گفت، و آن مرد به او گفت که: شوهرت خواهد مرد. این خبر به گوش پیامبر رسید و فرمود: “أَلَّا کَانَ عَبَّرَ لَهَا خَیْراً”؛ چرا این مرد، خواب آن زن را تعبیرى نیکو نکرد».[۲]
در برخی از منابع بر روایت فوق اضافه‌ شده است: وقتی آن زن برای سومین باز خواب دید به ملاقات پیامبر رفت ولی ایشان نبودند، ابوبکر را یافت و خواب خود را برای او گفت و ابوبکر در تعبیر خواب گفت که شوهرت خواهد مرد. سپس آن زن پیامبر را یافت و خواب خود را تعریف کرد و پیامبر از او پرسید خوابت را برای کسی تعریف کردی؟‌ گفت: بله، پیامبر فرمود: «هو کما قال لک»؛ همان‌گونه که به تو گفته، محقق می‌شود».[۳] 

اسی عزیزم خوابتوبراهیچ کس تعریف نکن 

خواهرهای گلم هم که تعبیرخواب میدونیدخواب هاروخوب تعبیرکنیدیابگیدانشالله خیره صدقه بده