2777
2789
عنوان

دخترهشت سالم تب داره چند ساعت یه بار میتونم براش شیاف بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 31 پست
من برا سرفه دخترم آویشن وچای زنجبیل دادم دکترش کلی بهم توپید طب سنتی غلطه وفلان

خیلی غلط کرد تازه باید هم عصبانی بشن چون کاسه کوزه اونا بهم می‌ریزه ولی عقل تو کجا رفته

شیاف زودتر تبو پایین میارهمنم از تشنج میترسمبا اینکه همه میگن تا ۵سالگی بچه تشنج میکنه

اگه تبش بالاس ۴ ساعت ن ۶ ساعت

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرص نمیخوره ؟ استامینوفن بین چهار تا شش ساعت متغیره اگر خیلی تب زیاد باشه میتونی هر چهار ساعت بدی ول ...

ممنون عزیزم قرص تا حالا دکتر ننوشته ولی شربت از بچگی روش هیچ تاثیری نمیزاشت فقط شیاف تبشو کنترل میکرد حتی بیمارستانم بستری بود یه بار همش با شیاف تبش کنترل میشه

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄
خیلی غلط کرد تازه باید هم عصبانی بشن چون کاسه کوزه اونا بهم می‌ریزه ولی عقل تو کجا رفته

من دخترم پارسال ۱۰ ماهش بود جوری مریض شد که خفه میشد از درد و کبود میشد دکترها صدها دارو‌ دادن خوب نشد آخرش یکی آموکسی کلاو داد چند ساعت بعد دیدم تمام تنش تاول ریخت بیرون. من مردم و زنده شدم. یک هفته تب داشت پایین نمیومد فقط ۱۰ ماهش بود لامصبا. آخرش همین دارو گیاهی بچمو بعد خدا نجات داد 

عقل داشته باش توروخدا چرنیات همه کسی رو باور نکن 

خب عزیزم تا مرض مرگ دور از جون بچه م سرفه خشک میکرد راست گفته بود عزیز دلم خدا بچه مو دوباره بهم داد واقعا نفسش میگرفت انقد سرفه هاش خشک شده بود...

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄
خب عزیزم تا مرض مرگ دور از جون بچه م سرفه خشک میکرد راست گفته بود عزیز دلم خدا بچه مو دوباره بهم داد ...

چون آویشن رو نباید میریختی چیزهای دیگه باید میدادی است دلیل نمیشه از بیخ و اساس انکارش کنی

اگر تب پایین نیومد حتی با شیاف ....برید بیمارستان یا دکتر اطفال خودش تا آمپول بزنه ....

ممنون بخدا تا ۱۲وربع مهمان داشتم

الانم نشستم🥺همش داغه

ساعت ۱شیاف گذاشتم

الانم یکی

ممنون بخدا تا ۱۲وربع مهمان داشتمالانم نشستم🥺همش داغهساعت ۱شیاف گذاشتمالانم یکی

بدنش داره مبارزه میکنه با ویروس ....حتما پارچه نمدار بزارید کف پا و پیشونی و زیر بغل ...پاشویه واقعا تاثیر داره

دوساعت دیگه ببرید دکتر ....امروز شهادت حضرت ام البنین بای الحوائج هست دعا میکنم این طفل معصوم سریع ت ...

فدات خاله مهربون🥺😭

بدنش داره مبارزه میکنه با ویروس ....حتما پارچه نمدار بزارید کف پا و پیشونی و زیر بغل ...پاشویه واقعا ...

پیازم گذاشتم🥲