2777
2789
عنوان

دوستت دارم

190 بازدید | 29 پست

خیلی دوسش دارم  عکسامونو میزارم 

میدونم الان خابیده

قربونش برم که همیشه بهم ابراز علاقه میکنه 

همیشه برام در باز میکنه 

برام گل میخره میگه تقدیم به خانم ایندم 

ولی ببخشید که هستم  ببخشید که عرضه هیچ کاری ندارم 

ببخشید ک با زندگی با من بدبخت بشی هعییی قلبم

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

اعتماد بنفس داشته باش دختر

مهم اینکه جز شکستن دلش کار دیگه ای بلد نیستم

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دلیل نمیشه خودتو بی عرضه خطاب کنی

چرا بخاطر من مورد بهتر رد کرده دلم نمیخادد زندگیشو خراب کنم

عزیزم چهل تا تاپیک زدی الااان کل مللت فهمیدن چقدر بی اعتماد به نفس و بیچاره ای بخدا کاش نصف نصف دوست ...

به چی خودم اهمیت بدم ؟

عزیزم دیوانه ای؟ من هیچی نمیفهمم از حرفات چرا انقدر ضعیف؟؟

اصلا نمیسازم با آدم ضعیف قوی باش اعتماد به نفس داشته باش خودتو پایین نبین خودتو کم ندون خودتو بی عرضه و بد بخت خطاب نکن لطفا خانما به خودتون بیایین لطفااا

عزیزم دیوانه ای؟ من هیچی نمیفهمم از حرفات چرا انقدر ضعیف؟؟اصلا نمیسازم با آدم ضعیف قوی باش اعتماد به ...

اگه باهاش ازدواج کنم بدبخت بشه چی بخاطر خرج های الکیم چند جا کار کنه چی 

چرا باید بد بخت بشه؟ 

تو با ازدواج با اون بد بخت میشی که اون هم بشه؟؟

نمیفهمم اصلا حرفات رو واضح حرف بزن

چه خرجی میکنی مگه؟

چرا باید بد بخت بشه؟ تو با ازدواج با اون بد بخت میشی که اون هم بشه؟؟نمیفهمم اصلا حرفات رو واضح حرف ب ...

هر دفعه که میدیم بیرون حدودا ۵۰۰ تا دوتومن خرج میکنه ی چند باری برام لباس گرفته 

به چی خودم اهمیت بدم ؟

به زندگیت به حال و روزت به قیافت حتی شده با شانه کردن موهات یا ورزش کردن اینارو دیگه نمیشه توشون بهانه اورد بسه برا خودت دل نسوزون من بدبختم من نمیتونم من فلانم ،با این فرمون پیش بری تا به گ...رفتی کسی هم به ..ش نیست 

ببخشید یکم بی ادبی کردم اعصابم خورد میشه کسیو اینجوری میبینم🙏

به زندگیت به حال و روزت به قیافت حتی شده با شانه کردن موهات یا ورزش کردن اینارو دیگه نمیشه توشون بها ...

میفهمم ولی واقعیت همینه نمیدونم چی بگم 

انتخاب خودشه از طرف اونم تصمیم نگیر شاید خودش دوست داشته باشه اینجوری بشه ضمنا تو به فکر خودت باش اون ده برابر اینا رو ازت میگیره