جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اولا بخاطر چهار تا قرص اعصاب و پرونده خودکشی نمیتونه طلاقت بده،مورد داشتیم مرده انقد زنه رو اذیت کرده زنه داروی اضطراب افسردگی خورد،حتی مرده بردش تیمارستان، بستریش کرد،ولی موقع طلاق دادگاه فرستاد پزشکی قانونی،گفتن فقط اضطراب افسردگی داره و تحت درمانه،مرده نتونست به این بهونه حضانت بگیره و مهریه نده،توام نترس،اولا بگو منم دوستت ندارم،برای اینکه اینده توام تباه نشه،بیا جدا شیم،و تویی که هیشکی جز خودت برات مهم نیست،ابروتم برات مهم نباشه،طلاقم بده،فقط مهریه مم بده،بتونم تنها زندگی کنم،اگرم نه میرم سر کار،یه کم پول جمع کردم خودم میرم،اگر قبول کرد واقعا شروع کن خودتو قوی کن،وقتی پول داشته باشی,کسی نمیتونه برات تصمیم بکیره،قانون پشتته...هرچند شوهرت ببینه میخوای بری حس مالکیت و حسادت و اینکه مرد دیگه بیاد تو زندگیت نمیذاره بری،اون ازینکه چسبیدی بهش دور برداشته،امتحان کن،نتیجه رو بهم بگو