2777
2789
عنوان

دارم له میشم خدا😭😭

521 بازدید | 67 پست

مشکل مالی دارم😭😭یه مشکل مالی خیلی بزرگ وناخواسته

همسرمم اطلاعی ازش نداره دارم ب تنهایی ب دوش میکشم زندگیم خداروشکرخیلی خوبه این مشکل نمیذاره لذت ببرم بعضی اوقات میگم خدایاشکرت ک مشکلم پول همینکه خودم خانواده ام سالمن شکرت ولی همین مشکل پول منوافسرده کرده مریض شدم😭😭بخلطراسترسش نمیتونم بارداربشم مشکلی نداریم هیچکدوم ازاسترس رحمم پلیپ زده😭چیکارکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پلیپ رحم نمیتونه برای استرس یاشه ( عزیزم کی الان پول داره؟؟؟) 

شما مشکلت سایکوسوماتیکه ینی از فکرت میزنه به تنت ، برو دکتر قربونت واقع بین باش خداروشکر میگی داریم به حد خودمون مشکل مالیتم استرسش ماله پنهان کاریته، به شوهرت بگو کسی مجبور نیست تنهایی توی رابطه چیزیو به دوش بکشه

تتو ارتیستم و گرافیست و دانشجوی دکتری ( حقوق بین الملل) 
پلیپ رحم نمیتونه برای استرس یاشه ( عزیزم کی الان پول داره؟؟؟) شما مشکلت سایکوسوماتیکه ینی از فکرت می ...

نزدیک۳۰۰میلیون😭😭بگم بنده خداماشین بفروشه فکرکردی خودمومیبخشم😭😭خودمومیخوام بکشم خلاص کنم چندوقه توفکرشم

نزدیک۳۰۰میلیون😭😭بگم بنده خداماشین بفروشه فکرکردی خودمومیبخشم😭😭خودمومیخوام بکشم خلاص کنم چندوقه ت ...

جمع کن خودتو 

از همسرت کمک بگیر .همسرتههه غریبه که نیست وظیفشه اصلا.

بالاخره تموم میشن قرضات آروم باش

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

جمع کن خودتو از همسرت کمک بگیر .همسرتههه غریبه که نیست وظیفشه اصلا.بالاخره تموم میشن قرضات آروم باش

چجوری تموم میشه۵ساله دارم باهاش کلنجارمیرم هرچی بیشتردست وپامیزنم بیشتردارم غرق میشم دارم سگ دومیزنم همش دارم سودنزول میدم ماهی۱۸میلیون😭😭بنده خداشوهزم نمیگه چیکامیکنی پولاتوتموم بدنم دردمیکنه ازغصه کمرنمونده برام😭

نزدیک۳۰۰میلیون😭😭بگم بنده خداماشین بفروشه فکرکردی خودمومیبخشم😭😭خودمومیخوام بکشم خلاص کنم چندوقه ت ...

خودتو نکش ۳۰۰ میلیون تومن بدون گفتنه به همسرت رو چیکار کردی؟؟؟ به خودت که شک نداری فدات، بهش بگو ادم یار میگیره برای دوران سخت زندگیش دیگه الان منتظری کسی چی بیاد بگه؟ مزدوجی شما هر کاری هم مقصرش شما باشی خیالت راحت پای شوهرتم وسطت پس بهش بگو

جمع کن خودتو از همسرت کمک بگیر .همسرتههه غریبه که نیست وظیفشه اصلا.بالاخره تموم میشن قرضات آروم باش

دقیقا موافقم مشکل این عزیز من فکر کنم پنهان کاریشه ،،، خودش حس میکنه برای پوله شوهرش بالاخره میفهمه ، اون‌موقع. هیچ دلیلی براش قانع کننده نیست

😭😭😭😭تاخوندمش بغضم ترکید۵ساله دارم باهمین موضوع جلومیرم میگم دوستم داره اینجوری هی امتحانم میکنه ولی خسته شدم مگ چقدجون دارم ۳روزدیگ تولدم خوشحال نیستم دیگ همش خودکشی جلوچشام

دقیقا موافقم مشکل این عزیز من فکر کنم پنهان کاریشه ،،، خودش حس میکنه برای پوله شوهرش بالاخره میفهمه ...

😭😭چجوری بهش بگم باچ رویی بگم همسرم خیلی مظلوم خیلی😭😭من میمیرم اگ بخوام غصه اشوببینم