یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
می دونم چقدر سخته دوسش داری و اونم این کار هارو میکنهمن خودم قبلا طلاق گرفتم...همسر سابقم خلی اذیتم ...
شما خیلی خیلی درست میگی عزیزم براتون از ته قلب آرزوی سلامتی دارم.نمیدونم از این آقا بچه داری یا نه ولی اگر به درمان خودت فکر میکنی شما هم جداشو...تو مسیر درمان باید هرچیزی که اذیتت میکنه رو بندازی دور تا موفق بشی حتی فکر و خیالشون رو...به امید سلامتی و خوش خبری از شما
ببین از چند ماه پیش تاپیکاشو خوندم فقط فحش فحش فحشاسی ده بار خودکشی کرده درک نمیکنمواقعا در حدی عصبی ...
به نظرم خود استارتر هم باید بره دکتر روانشناس و مشاور .انگار شخصیتش درست شکل نگرفته و همچنان منتظر هست که اون عوضی براش شوهر بشه شاید ضعف شخصیتی یا عدم اعتماد به خودش داره.... نمیدونم ....اول باید خودش بره پیش مشاور باهاش صحبت کنن شاید ول کنه این آدم مریض رو و بره دنبال زندگیش
درخواست دوستی میدم عکستون رو برام بفرست کنجکاو شدم ببینمت عزیزم...اما این رو خوب یاد گرفتم شانس و خوشبختی هیچ ربطی به قیافه نداره متاسفانه و بیشتر جاها برعکس بوده...
من عکسشونو دیدم هردو کاملا معمولی هستن دوستان در ضمن قیافه ی شخص مهم نیس باطنش مهمه اخلاقش مهمه ک کلا پسره هیچ بویی از انسانیت نبرده متاسفانه .استارتر عزیز لطفا خودتو از این رابطه ی سمی بکش بیرون خواهش میکنم ازت از درد دور از جون عزیز از دست دادن که بدتر نیس ولی تهش تموم میشه یکسال گریه میکنی یادت میره.بعدم ازین مردم در عجبم قبلا عکستو گذاشتی همه بهت ر.یدن الان میگن وااایییی حیفی نازی فلانی جم کنید بابا مردم ما فقط دنبال اینن کسی ک اعتماد ب نفس داره بکشن پایین کسی که نداره میگن واییی نه پرنسسی توووو:/واقعا فازتون چیه مردم عزیز
استاتر من کامل در جریان تاپیک هاتم کی شد شوهرت؟؟؟ همین چند رو پیش نامزدت بود البته منظورت از نامزد دوست پسره و قبلا چند باری گفتی دوست پسره. واقعا برام سواله