2777
2789
عنوان

همه بیاین عکس منو شوهر عوضیم و ببینید نظرتونو راجبش بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 7534 بازدید | 302 پست

من حوصله ندارم برم تاپیک قبلی بخونم 

مشکلتون چیه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین یه چی بهت بگم خواهرانه گوش بده منم تواین شرایطی ک توبودی قبلابودم ولی من اصلاسگ محلش نمیدادم دوسش داشتماانقداین شوهرسابقم منوکتک زدانقدعذاب روحیم دادولی هرلحظه فک میکردم عاشقشم ولی وقتی ک جداشدم ب اصرار خانواده ام تازه فهمیدم عشق نبود وابستگی بودعادت بودتوالان یه سگم بیاری خونت یه ماه نگهش داری وابسته میشی

باخودت اینکارونکن بخداقسم الان خیلی خوبم خیلی خیلی خوبم دوباره ازدواج کردم همسرم الان بااون قبلی زمین تاآسمون فرقشونه

اسی خیلی خوشگلی واقعا حیف تو که شوهرت قدرتو نمیدونه امیدوارم اخلاقشو درست کنه باهات😒

هروقت مردم اخلاقش درست میشه سر قبرم باهام مطمعن باش 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

چقدر شبیه مهدی قایدی 

ولی معلومه ی جوریه حس خوبی نگرفتم

ماشالله خودتم ک از عمل چیزی کم نذاشتی گل🌹

خوشبختی نصیبتون

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
ببین یه چی بهت بگم خواهرانه گوش بده منم تواین شرایطی ک توبودی قبلابودم ولی من اصلاسگ محلش نمیدادم دو ...

دعام کن منم بتونم زندگیم داره تباه میشه با این آدم 

داغووووونما دااااغونمممم

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻