2777
2789
عنوان

دوست پسرم با من ازدواج کنه بدبخت میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 95 پست
عزیزم رو خودت کار کن بنظرم افسردگی داری

افسرده نیستم عاقلم از عقلم درست استفاده میکنم

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عاقل بودی از شرایطی که خدا برات فراهم کرده استفاده میکردی ی کلاسی چیزی برو بتونی برای خودت منبع درام ...

تو این سن ؟ 

مثلا اینکه  پسرارو تیغ بزنی یه کاری کنه باهات ازدواج بکنه ولی فرداش زندگیه پسره خراب بشه خیلی خوبه بنظرت

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

تو این سن ؟ مثلا اینکه پسرارو تیغ بزنی یه کاری کنه باهات ازدواج بکنه ولی فرداش زندگیه پسره خراب بشه ...

۱۹سالته میتونی کار کنی 

برو ناخن کاری ومژه 

کراتین 

رنگ مو

سفالگری

خیاطی

صنایع دستی

و..................

براش ی غذا خوشمزه درست کن ببر بیشتر از همه چیز خوشحالش میکنه

۱۹سالته میتونی کار کنی برو ناخن کاری ومژه کراتین رنگ موسفالگریخیاطیصنایع دستیو..................براش ...

پس عمه من بشینه واسه کنکور بخونه 😂

من کلا زشت بی خاصیتم عرضه هیچ کاری ندارم اگرم بیاد واقعا قرار بدبخت بشه تو زندگیش

حالا به هر حال اینطوری که میگی هر کی تورو بگیره بدبخت میشه حداقل با کسی که دوستش داری ازدواج کن آرزو به دل نمونی   

حالا به هر حال اینطوری که میگی هر کی تورو بگیره بدبخت میشه حداقل با کسی که دوستش داری ازدواج کن آرزو ...

دوسش دارم خیلی ولی  اون دنیارو چیکار کنم جواب خدارو چی بدم که طرف بدبخت کردن

نفهمیدمم

عزیز اون کلمات اخر مال فیلم شصت کیلومتر هست.اقایخمسه نقش یک پیرمرد پولدارو تو قشم بازی میکرد و کار خلاف میککرد.اینو گفتم که تکرار کنی من بهترینم که اومده سراغم.ولی تا عروسی نکردین سوئ استفاده نکنه ازت.یا مطمیئن باشی واقعا دیگه دست از اون کشیده ی وقت فریب نباشه

عزیز اون کلمات اخر مال فیلم شصت کیلومتر هست.اقایخمسه نقش یک پیرمرد پولدارو تو قشم بازی میکرد و کار خ ...

مهم چیه ؟ مهم اینکه حالش کنار اون دختره خوب باشه همین 

پس بشین درستو بخون گوشیتم بذار کنار دنبال پسرم نرو قشنگمبچسب به زندگیت عجله نکن تازه اول راهی

اره با این وضعم ؟ من واقعیتش نمیتونم بخیال

اره با این وضعم ؟ من واقعیتش نمیتونم بخیال

من الان یکم شرایطم مثل تو هست باید درس بخونم ازمون دارم 😂 فکرم به سمت همه چی میره که درس نخونم خداروشکر پاتنر من ادم فهمیده ای هست اصلا اتو دستم نمیده که درس نخونم 

پاشو بگیر بخواب فردا محکم شروع کن بخوندن