2777
2789
عنوان

دوست پسرم با من ازدواج کنه بدبخت میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 95 پست

یشتر پسرا از دختر نجیب و افتاب مهتاب ندیده خوششون میاد.پس خودتو دست کم نگیر به قول دوست عزیز اصلا حتا یک کلمه خودتو کوچک نکن جلوش یابو برش داره.مگه حتما باید به غیر از خونه داری باید چیزی بلد باشی یا کاری یا پول اصلا اینا رو ابینجا گفتی جای دیگه نگو.بگو من همه چی تمومم و تکرار کن با خودت.تکرار کن ...افرین.

کی گفته وضیفشه بنظرم جز بدبختی چیز دیگه ای براش ندارم همبن الانش کلی هزینه چرت براش درست کردم

پس وظیفه ی کیه نکنه تو

چقدر اعتماد بنفست کمه دختر

خودتو بالا ببین که اونم تو رو بالا ببینه 

خودتو دوست داشته باش تا اونم دوستت داشته باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون پسره چی داره که فکر می‌کنی خیلی ازت سره

خونه ماشین همچی خانواده خوب کار خوب

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

پس وظیفه ی کیه نکنه توچقدر اعتماد بنفست کمه دخترخودتو بالا ببین که اونم تو رو بالا ببینه خودتو دوست ...

چرا باید بره واسه منی که پنج ماه باهاشم لباس بخره ....

ابنکه ی تومن الکی واسع من خرج کنه 

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

یشتر پسرا از دختر نجیب و افتاب مهتاب ندیده خوششون میاد.پس خودتو دست کم نگیر به قول دوست عزیز اصلا حت ...

اگ فردا با ازدواج با من بدبخت بشه جواب خدارو چی بدم

من همون دوست پسرم نداشتم یعنی کسی جلو نمیاد برای دوستی😅

خب😂😁

فعلا هم ازدواج نکن برات زوده هنوز ناپخته ای

دلم میخاد اون کاری کنم که با اون دختره ازدواج کنه زندگیش خوب بشه نمیدونم چیکار کنم راهکاری دارید

دوست من دوست پسرش امسال ۳تا کشور خارجی بردش برای ی تومن که خرج کرده داری غصه میخوری

حتما دوستت شاغله سرکار میره 

غصه نمیخورم کاش راهی بود کاری میکردم با اون دختره ازدواج میکرد تا اخر عمرش خوشحال بود

اگ فردا با ازدواج با من بدبخت بشه جواب خدارو چی بدم

انشالا خوشبخت میشه یگه فکرا رو نکن پیش خودت.تکررار کن بگو اقا خوان ی پیرمرده پولداره محترم و خوبه.افرین تکرار کن.ای ببچه خوب

خدا هر چی بخواد همون میشه ببین خدا چی میخواد

خدا بخاد خود ادم چی میشه  

انشالا خوشبخت میشه یگه فکرا رو نکن پیش خودت.تکررار کن بگو اقا خوان ی پیرمرده پولداره محترم و خوبه.اف ...

نفهمیدمم