2777
2789

کاری نمی تونستم بکنم هر کاری لازم بود کردم.

به ازدواج به نظرم تو اون سن نباید فکر کرد.

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاری نمی تونستم بکنم هر کاری لازم بود کردم.به ازدواج به نظرم تو اون سن نباید فکر کرد.

چرا؟چون خیلی از دخترا تو این سن دنبال رابطه های متعدد چرا ازدواج نه?ینی پشیمون میشم؟

به اون سنم میگفتم استرس نداشته باش عزیزم همه چی درست میشه

واقعا مهم ترین درس زندگی صبوریه 

اگه بخوای با عجله دنبال شغل ، درس و ازدواج یا هر برنامه ای بری احتمالا وارد مسیر اشتباه میشی

اول باید حسابی تحقیق کنی و بعد مطمئن بشی اینا اهداف خودت هستن یا اهداف دیگرانن که بهت القا کردن ، مطمئن که شدی هدفت درسته حالا وقت تلاشه و کنارش صبوری کردن ممکنه دیرتر به اهدافت برسی ولی نباید قد رویاهات رو کوتاه کنی

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
چرا؟چون خیلی از دخترا تو این سن دنبال رابطه های متعدد چرا ازدواج نه?ینی پشیمون میشم؟

ازدواج رو با رابطه ی دوستی اصلاااا مقایسه نکن.

نمیگم رابطه ی دوستی تو اون سن خوبه اما ازدواج خیلیییی فراتر از یه دوستیه.

من خودم ازدواج اولم ۱۷ سالگی بود ۲۱ سالگی هم به جدایی ختم شد‌.

همیشه حسرت اون ۴ سال رو می خورم تو اون ۴ سال می تونستم برم دانشگاه اما همسر سابقم مانع شد.

حالا با هر زوری شده رفتم سرکار و گواهینامه هم گرفتم اما خب خیلی سختی کشیدم بابتشون مگه قبول می کرد اگه می خواستم بهش گوش بدم وحشتناک نابود می شدم چند سال عقب تر میفتادم باز.

اون سن برای پیدا کردن شغل و درس و این چیزا بهترین سنه دغدغه ی آدم کمه،،توان بدنی داره و....

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................