2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زن مستقلی بود غرورش براش باارزش ترین بود فقط حیف که خودشو وقف کار و بچش کرد

اگه مشاور مدرسه ای تاپیکمو بخوننن😘 👉🏼                          It's my first time I living this life,DUH.            *✨INTP *                                   آه من، ایران من، هوای در سینه ست🌬️                              تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯.                من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" -  

اگه شوهر بچه باشه تو هم مجبور میشی مادرش باشی

نه عزیزم نباید اینطور فکر کرد 

به نظرم بیش از حد میخواست کنترل زندگی دستش باشه و به حرف طرف مقابل اهمیت نمی‌داد 

سر و وضعش هم من که خانم هستم می‌دیدم بدم میومد و تازه بعد جدا شدن یاد گرفت به خودش رسیدگی کنه