2777
2789

اصلا معلومه هیچ درکی از افسردگی ندارید ینی چی خودت حال خودت و خوب کن همه‌چیز توی افسردگی به گریه ختم می‌شه چه بخوای چه نخوای آخر هر حرفی هر مسئله‌ای گریه می‌کنی این چطوری می‌تونه خودش خوب بشه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودد نمیتونی از بقیه انتظار داری

اصلا این‌طوری نیست که خود آدم به تنهایی بتونه از پس بر بیاد یه چیز خیلی بزرگ و وحشتناک و سنگینه امیدوارم هیچ‌وقت تجربه‌اش نکنی 

پول باشه ادم میتونه خودش حال خودشو خوب کنه

ده میلیارد اگه الان جلوی من بود و یه گزینه دیگه هم بود که می‌گفت مشکلاتت رو حل می‌کنیم یا بعضی از قسمت‌های مغزت رو از بین می‌بریم من واقعا دومی رو انتخاب می‌کردم پول توی این درجه اصلا ارزش نداره

ده میلیارد اگه الان جلوی من بود و یه گزینه دیگه هم بود که می‌گفت مشکلاتت رو حل می‌کنیم یا بعضی از قس ...

یه سری مشکلات ریشه مالی دارن یه سری مشکلات هم هیچ وقت حل نمیشن اما با پول خرج کردن سفر کردن حداقل میشه لحظاتی فراموششون کرد همین

اخه هم زمان یه سیکل معیوب هم هست 

حس میکنی فلج شدی . اگه کاری براش نکنی یهو به خودت میای میبینی حتی یه کار روتین مثل مسواک زدن هم برات شاخ غول شکستن شده 

هرچی هم تو این حالت بمونی بدتر و بدتر و بدتر میشه 

ممکنه حس کنی الان ماشین بهت زده پات قطع شده 

بعد اونی که بهت میگه پاشو قدم بزن برو فیلم ببین کتاب بخون و...

حست اینجوری باشه که مگه نمیبینی پام قطع شده دارم خون ریزی میکنم چرا چرت میگی 😂

ولی اگه کاری نکنی که این چرخه معیوب رو بشکنی 

حالت هیچ وقت بهتر نمیشه 

چون انقد دلداری میدن سعی میکنن حالتو خوب کنن و تو از اون حال درنمیای و حتی سعی ام نمیکنی پس ب این نتیجه میرسن

روراست هیچکس نمیتونه بیشتر از یه حدی برای حال دیگری انرژی بزاره جز خودت

چون انقد دلداری میدن سعی میکنن حالتو خوب کنن و تو از اون حال درنمیای و حتی سعی ام نمیکنی پس ب این نت ...

دلداری دادن تنهایی به چه درد اون آدم می‌خوره؟ روی حرفم به کسیه که بهش می‌گی دارم می‌رم پیش روان‌شناس به خاطر افسردگیم و اونم می‌گه فقط خودت می‌تونی حال خودت رو خوب کنی این درسته ولی به تنهایی نمی‌شه باید یه آدمی که کار بلده به آدم کمک کنه واقعا 

اگه هر کس میتونست خودشو درمان کنه دکترا بیکار میموندن

اگه مشاور مدرسه ای تاپیکمو بخوننن😘 👉🏼                          It's my first time I living this life,DUH.            *✨INTP *                                   آه من، ایران من، هوای در سینه ست🌬️                              تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯.                من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" -