جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
وای خدا دقیقا به همین دلیل میگم اسم مذهبی نذارید تو شناسنامه😑
نمیگم بده ها ولی بااینکار حق تغییر اسم یه آدمو ازش میگیرید خب یه اسم غیر مذهبی بزار خودش اگه بزرگ شد و دوسداشت عوض کنه اینجوری اون اسم بهش تحمیل میشه تو کشوری که ما زندگی مبکنیم قانون مزخرفش همینخ
من اسمم مذهبیه اصلاااادوسش ندارم مادر و پدرمم پشیمونن الان طفلی پارسال مادرم و خودم خیلیی تلاش کردیم نشد که نشد بنظرم بی فایدس من این راهو رفتم ولی باز خودت میدونی
الان فامیلمون بارداره میگه اگه پسر باشه میذارم محمد ادم زباد مذهبی هم نیس ولی بهش گفتم بااینکار داری اسمو تحنیل میکنی به بچت چون هیچوقت دیگه نمبتونه اسمشو عوض کنه حداقل یه اسم دیگه باشه بزرگ شد اگه خودش دوسداشته باشه میتوته بزاره محمد ولی محمدو بکشی ام عوض نمیکنن
دخترعموم اسم شناسنامه اش زینب بود توخونه صداش میزدن مونا. مابرای عقدش فهمیدیم زینب شناسنامه اشه
مشکل اینجاس ما همون اسم شناسنامشو صدا زدیم همه به این اسم میشناسنش
من خودم دهه هفتادیم اسم خودم شوهرم عربیه البته من نام مستعار دارم شناسنامم برا کارای اداری و ایناس ما با اسم خودمون مشکل نداریم ولی برا دخترم ناراحتم میگم بعدا اسم خودش با همکلاسیاش مقایسه میکنه یا اگه مسخرش کنن چیکار کنم همون اولم ب دنیا اومد تا لحظه اخر میخواستم اسمش بزارم نیلا ولی یهو جو گیر شدم الانم همون نیلا مد نظرمه اما نمیدونم از کجا شروع کنم ذهنم خیلی درگیره