ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقشآفرینی در رونق این مجموعه، امیدوارم بعد از این هرگز بازدیدکننده صفحهای از این سایت نباشم.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
حااااااالممممم بهم میخوره ازش اگه دستم باشه با ی منگنه مخکم دهنشو چفت میکنم
خداروشکر هنوز کارد استخونت نرسیده،جیگرت از نامردی آتیش نگرفته، ان شاءالله هیچوقت تجربش نکنی، زندگی و جونیت حروم یه نامرد شده و کاری جز دادزدن از دستت برنیاد
خداروشکر هنوز کارد استخونت نرسیده،جیگرت از نامردی آتیش نگرفته، ان شاءالله هیچوقت تجربش نکنی، زندگی و ...
عزیزم ایشون منطورشون در تمام مواقع هست
بحثو جدل پیش میاد خیلی
ولی تعداد دفعاتی که اینطور ادم به این چیزاییکه شما میگی برسه خیلی کمه😐قرار نیست همیشه عربده بکشبم
هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقشآفرینی در رونق این مجموعه، امیدوارم بعد از این هرگز بازدیدکننده صفحهای از این سایت نباشم.
خب اره زن باید گریه کنه خودشو خالی کنه ، ولی هدف توی بحث طبیعتا تاثیر حرفمون رو طرف مقابله ، که خب این با جیغ و داد اکثرا کارساز نیست و فقط از ابهت و شخصیت اون زن کم میکنه
باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟ این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟