2777
2789
عنوان

هرسوال عجیبی داری بپرس جواب منطقی میدم❗

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 90 پست
خیر مرگ فقط ترک کالبد هست و رفتن به جهانی دیگه به چشم سفر نگاهش کنید هرسوال دیگه ای دارید بفرمایید

از دست دادن همه چیزی که داری روابط و همه چیز و رفتن به دنیایی که اشنایی نداری خب وحشتناکه

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
یکی از نزدیکانم دو تا موجود ماورایی باهاش ارتباط میگیرن و گاهی بهش اطلاعاتی میدن این دوتا چی هستن به ...

این ها موجودات گمراه کننده هستند اول با اطلاعات درست اعتماد شخص رو جذب کرده و بعد با اطلاعات غلط اونو وادار به انجام خواسته هاش میکنن چه خوب چه بد نباید بهشون گوش بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این ها موجودات گمراه کننده هستند اول با اطلاعات درست اعتماد شخص رو جذب کرده و بعد با اطلاعات غلط اون ...

آره این کلا باهاشون ارتباط نمیگیره 

فقط اونا ارتباط میگیرن 

و خیلی عجیبه 

مثلا فکر منو میخونه ! یا بهم میگه کجا هستم و در چه حالتی هستم! 

این اطلاعات و خیلی چیزای دیگه رو بهش میدن... 

دزد دریاییی وجود داره؟درسته تو عمق اقیانوس ها پری دریایی هست؟

بله در طول تاریخ و تاکنون افرادی با عنوان دزددریایی شناخته میشن که کشتی های باربری را تصرف میکنند.

در مورد پری های دریایی یک نظریه هست که ذهن انسان قادر به ساخت و تصور هیچ و پوچ نیست مثلا هیچ تصوری از مرگ نداریم چون کسی تا حالا اونو ندیده و بیان نکرده ولی موجودات افسانه ای مثل پری دریایی بارها در داستان ها بیان شده اند بنابراین ممکنه وجود داشته باشن اما با نابودی نسلشون به افسانه ها پیوستند

لطقا راجب عالم ذر بگین واقعیه؟اگ هست پس و ما خودموو سرنوشت رو تعیین کردیم پس چرا همه ناراضین!!!!

بیان شده چون بعد از مرگ سرنوشت ما وابسته به اعمال حال ما هست بنابراین ممکنه قبل از تولد درجهانی دیگر انتخاب هایی داشتیم و زندگی کنونی حاصل انتخاب های گذشته ما هست اما هیچکس نظری در مورد شروع این چرخه نداره

متوجه سوالتون نشدم

این دنیا اموالی داریم، شماختی از دنیا داریم، نسبت های انسانی داریم و شناخت داریم خب وقتی وارد جایی میشیم که نمیدونیم چی هست خوف برانگیزه

و همیشه تو ذهنمه چرا خدا زندگی رو انقدر وحشتماک و مرگ رو وحشتناک تر درست کرده؟

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
خون‌آشام و گرگینه وجود داره؟

خون اشام ها بله در علم به افرادی گفته میشه که بخاطر تغییرات ژنتیکی تمایل به خوردن خون دارند و خون انسان مزه بهتری برای انها داره که اکنون هم برخی افراد این چنین هستن که از بانک های خون استفاده میکنند .

گرگینه ها از نظر علمی وجود ندارند با اینحال گرگینه ها به گرگ هایی گفته میشده که بسیار از گرگ های عادی قوی جثه تر بودن

نظرت راجب معاد و قیامت و خدا و اسلام چیه؟

معاد و قیامت در تاپیک های قبل بسیار تکرار کردم لطفا مطالعه کنید

اما در مورد خدا قطعا وجود داره و همگی باور دارند که بدون منبع ماهم نبودیم .

اسلام کتابی به جامعه بشری معرفی کرد که بسیاری از علم هارو قبل از پیداش به زبان ساده بیان کرده بود بنابراین خیلی از دانشمندها پس از مطالعه این کتاب به اسلام ایمان میارن اما اینکه مانند ادیان دیگردچار تحریف شده یا خیر مشخص نیست