2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بیایین خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 44 پست
اره دوستمم میگه گف برو سر کتاب بگیر ولی من اعتقادی ندارم حالا بازم فردا ب مادرشوهرم میگم

نکنیااااا بدتر سنگینی و نحسی وارد جونش میکنی 

این کاری که بهت میگمو بکن یه ظرف آب بردار توش گلابم بریز 

۷ بار آیت الکرسی ۷ بار چهار قول و ۱ بار سوره ی یاسین رو بخون فوت کن به آب بده بهش بخوره با این آبم حموم کنه 

تورو خدا نرو سمت سرکتاب و دعا از من بشنو من تجربه دارم فقط بدتر میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن صورتش کبود شده بود ترسیدم ی ان لباش خشک شده بودن بیدار شد کلی اب خورد تبش بالا بود هزیون میگف

حتما یه فکری برایش بکن عزیزم دعا بخون براش قرآن بخون اگر دیدی بهتر نشد ببرش پیش دعا نویس 

من بچه بودم مثل این موضوع برام پیش اومد ولی نه به این شدت

نکنیااااا بدتر سنگینی و نحسی وارد جونش میکنی این کاری که بهت میگمو بکن یه ظرف آب بردار توش گلابم بری ...

چشم ابجی صبح بشه انجام میدم الان هم ترسیدم هم هول کردم توروخدا دعا کن خیلی نگرانم  😭😭 

چشم ابجی صبح بشه انجام میدم الان هم ترسیدم هم هول کردم توروخدا دعا کن خیلی نگرانم 😭😭

نترس عزیزم هیچی نمیشه فقط قرآن بخوان الان هم دلت آروم میشه هم بچه بهتر میشه انشالا اصلا نگران نباش عزیزم چیز خاصی نیست آروم باش دعا بخون منم برات دعا میکنم از دور💗🌱

چشم ابجی صبح بشه انجام میدم الان هم ترسیدم هم هول کردم توروخدا دعا کن خیلی نگرانم 😭😭

نترس عزیزم بچست دیگه مریض شده الان همه ویروس گرفتن براش آیت الکرسی میخونم خودتم بخون فوت کن بهش 

صدقه ام بذار فردام دوباره ببرش دکتر 

عزیزم به نظرم زنگ بزن آژانس بیاین ببرنش بیمارستان

اخه الان ببرنش بهتره یکم شربت استامینوفن دادم تبش پایین اومده بعدش  روزا حالش کاملا خوبه بازی میکنه مدرسه میره همه کاراشو میکنه  حتی شامشم خوب میخوره فقط این موقع یکم زودتر بیدار میشه یهو با تب بالا و هزیون و بالا اوردن