2777
2789
عنوان

خانما پروتیین کردن مو خیلی مراقبت میخواد علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 41 پست

ماشاالله چقدر خوبه عزیزم اسفند دود کن

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

ماشالله خیلی خوبه

من کراتین کردم صافی صددرصد بود ولی ریزش شدید گرفتم 

الان دوست دارم پروتئین انجام بدم میترسم

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من انجام دادم میشنهاد میکنم پروتئین تراپی رو انجام بدی من اردیبهشت پارسال انجام دادم خیلی راضی بودم ...

کممنونم عزیزم از توضیحت فقط اینکه بعد ۸ ماه دوباره برمیگرده به قبل یا نه بازم خوب و قابل قبوله و فقط اون صافی و لختی بعد پروتویین رو نداره؟

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
ماشالله خیلی خوبهمن کراتین کردم صافی صددرصد بود ولی ریزش شدید گرفتم الان دوست دارم پروتئین انجام بدم ...

من تاحالا کراتین نکردم 

یه سال پروتیین کردم که ریزش نداشتم اصلا 

سال قبل هم احیا و صافی اونم ریزش نداشت 

امسال هم که باز قراره انجام بدم 

پروتئین موندگاریش کمه ۴ماه تا ۶ماهه چون صافی نیست و فقط حال موهاتو خوب میکنه... و بعدش دوباره باید احیا کنی. جایی که میخوای انجام بدی مهمه که موادش خوب باشه من چون خودم تو کار کراتین بودم دیدم که خیلی از آرایشگرا بخاطر اینکه مواد کراتین و احیا گرونه و با دلار قیمتش میره بالا از مواد ارزون قیمت و بی کیفیت استفاده میکنن ولی در کل پیشنهادم بهت کوکتل هست یعنی ترکیبی از چند پروتئین+همراه صافی ۸۰درصد+ماندگاری بالاتر از پروتئین تنها= حال مو بهتر 

کممنونم عزیزم از توضیحت فقط اینکه بعد ۸ ماه دوباره برمیگرده به قبل یا نه بازم خوب و قابل قبوله و فقط ...

خوبه قابل قبوله 

ولی تو ترمیم رو برو ک یه دست بشه دوباره 

من دیگه نرفتم راضیم کرد همون یکبار 

بعدا میرم باز 

کممنونم عزیزم از توضیحت فقط اینکه بعد ۸ ماه دوباره برمیگرده به قبل یا نه بازم خوب و قابل قبوله و فقط ...

ریشه ها رشد داره و مثه قبل رشد می‌کنه 

واگرنه پایین مو صاف میمونه 

من تاحالا کراتین نکردم یه سال پروتیین کردم که ریزش نداشتم اصلا سال قبل هم احیا و صافی اونم ریزش نداش ...

خداروشکر

فرصت کنم وقت بگیرم انجام بدم

مرسی 💖

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
پروتئین موندگاریش کمه ۴ماه تا ۶ماهه چون صافی نیست و فقط حال موهاتو خوب میکنه... و بعدش دوباره باید ا ...

ممنونم عزیزم از دغدغه و توضیحت راستش پیش آبجیم میرم کاراشو دیدم و بهم گفته مواد خوب استفاده میکنه و بیس موهای خودمم کلا صافه فقط چند سانت پایین موهام موج داره به صورت طبیعی و جنسشون خوبه فقط پایینش وز شد به خاطر رنگ لعنتی 

ریشه ها رشد داره و مثه قبل رشد می‌کنه واگرنه پایین مو صاف میمونه

خیلی خوبه اینطوری چون من ریشه هام خودش خوبه پایینش مسالمه

خوبه قابل قبوله ولی تو ترمیم رو برو ک یه دست بشه دوباره من دیگه نرفتم راضیم کرد همون یکبار بعدا میرم ...

ان شاالله

موهات با کش می‌بندی یا بافت اینا بهش آسیب نمیزنه

إه سوال منم هست،میشه موها رو دم اسبی بست؟آخه سر کار اذیت میشم موهام پایین باشه

منم می‌خوام پروتئین و ازون تراپی کنم گفتم قبلش برم موهام یک کوچولو مرتب کنم و موخوره گیری کنم یک رنگ لایت خوب هم بزنم بعد برم برای ازون پروتئین ک دیگه بعدش رنگ نزنم و بیوفتم فقط رو دور مراقبت ..اما همین بستن با کش نمی‌دونم چکنم