2777
2789
عنوان

وقتی نتونی ظلم کسی رو فراموش کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 40 پست
واای خدایا ... این زن چقدر شیطان بوده گلم بقیشم بزار فقط امیدوارم آخرش خیر باشه خدا زنه رو از میون ب ...

وسطاش میسپارم بخدا چیزایی که بهشون گذشته ازاخرش بگم پسربزرگه یه بار تاحد مرگ زده بود سرشو شکونده بود اونقد ازش خون رفته بود توانباری انداخته تاشب که مهمون داشتن ویهویی متوجه میشن صدای ناله از انباری میاد میرن باز میکنن میبینن این بی جون افتاده خونش لخته شده روزمین یک ماه تمام بستری میمونه سرش جراحی میکنن بخاطر اینکه ازقضیه قصر دربره به شوهرش وبقیه دروغ گفت گفتش که یکی اومد جلو درحیاط گفت پسرتون ب دخترم تجاوز کرده منم ازش معذرت خواهی کردم گفتم توفقط شکایت نکن خودم ادبش میکنم درصورتی که این بچه ها اونقد مظلوم بودن دست چپ وراستش بلد نبودن هرچقدم بهش گفتن کی بود چی بود کجایی بود گفت نمیدونم نمیشناسمش خلاصه ماست مالی کرد رفت گذشت تا اینکه پسر بزرگه میره سربازی دوسال تمام نمیادسربازی براش بزرکترین ازادی بود پایان خدمتش میگیره برمیگرده سه روز بعدش ماشین  بی نام نشون بی پلاک میزنتش میکشتش ودر میره اون پسرکوچیکه میمونه باهزارتا درد اونم از خونه فرار میکنه میره تهران پیش یه خانم مسنی بهش خدمت میکنه کاراش اتجام میده اونم بهش جاخواب وحقوق میده سه سال پیش خانمه میمونه وضعش خیلی بهترشده ولی اون افرطه کافرشیطان همچنان داره میتازونه ولی دایم سکته کرده گوشه خونه اون بچه هاش ودختراش ۴تا داره اصلا محلش نمیدن این پسره که پیش پیرزنه ست گاهی واسشون پول میفرسته ولی اون زن داییم همچنان سرپاست

این قضیه مال ۲۵سال پیشه دایم دوتا بچه کوچیک ۴ساله و۲ساله داشت مادرشون طلاق میده وبعد دوسال زن میگیر ...

الهی خدا اون شیطان رو لعنت کنه وبه این طفلکی معصوم رحم کنه

امیدوارم  بگین که توهمین دنیا  این زن وشوهر به سزای اعمالشون رسیدن 

واقعا اینا از خدا وقیامت نمیترسن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی خدا اون شیطان رو لعنت کنه وبه این طفلکی معصوم رحم کنهامیدوارم بگین که توهمین دنیا این زن وشوه ...

اگه کسی اینو تعریف کرده بودمیگفتم حیوون هم رحم داره مگه میشه ولی چیزای که باچشمام دیدم وتاقیامت فراموش نمیکنم یادمه پسرداییام ۱۱ساله و۱۴ ساله بودن مارفتیم خونشون خانم بچه دومش دنیا اورده بودسرسفره اینا نیومدن غذا بخورن سفره که جمع کردن رفتن تواشبزخونه بازش کردن استخونا رو مک زدن اضافه های سفره رو خوردن خدایا من اون لحظه شاهد بودم توهم دیدی؟پس چرااین خانم هنوز میتازه 

وسطاش میسپارم بخدا چیزایی که بهشون گذشته ازاخرش بگم پسربزرگه یه بار تاحد مرگ زده بود سرشو شکونده بود ...

حتما خداوند  مجازات اون زن شیطون صفت رو گذاشته  واسه اون دنیا

چه بهتر اون بچه فوت شدالهی نور به قبرش بباره.انشاالله خداوند جبران تمام شکنجه هارو کرده باشه وجایگاه خوبی تو بهشت درکنار ایمه داشته باشه

انشاالله این پسر کوچیکه هم خوشبخت بشه .دایی وزن وایی زیر دستش بشن.

جیگرم واسشون کباب شد

الهی خدا از این آدمها نگذره

حتما خداوند مجازات اون زن شیطون صفت رو گذاشته واسه اون دنیاچه بهتر اون بچه فوت شدالهی نور به قبرش ...

اره خواهرم دل من کبابه دل من اتیشه هروقت یادش میفتم جیگرم اتیش میگیره خدایا صدرحمت صدشرف ب حیوون

اگه کسی اینو تعریف کرده بودمیگفتم حیوون هم رحم داره مگه میشه ولی چیزای که باچشمام دیدم وتاقیامت فرام ...

خداوند خودش شاهد

اون پسر خدابیامرز احتمالا یه۱۵سالی درکنار این عفریته عذاب کشید والان انشاالله به آرامش ابدی رسیده

در عوض این سگ وجدان باید بره برزخ ابدی و عذاب ابدی  نصیبش بشه

انشاالله خداوند بدترین عذاب روواسش در نظر گرفته

خداوند خودش شاهداون پسر خدابیامرز احتمالا یه۱۵سالی درکنار این عفریته عذاب کشید والان انشاالله به آرا ...

الهی امین انشالله ولی کاش یه ۵۰ درصدش این دنیا میداد که هم دل ماخنک بشه هم بقیه ببینن که اخر ظلم وستم چی میشه

الهی امین انشالله ولی کاش یه ۵۰ درصدش این دنیا میداد که هم دل ماخنک بشه هم بقیه ببینن که اخر ظلم وست ...

خدارند تو قرآن میگه آدمهایی که جاشون جهنمه به حال خودشون رها میشن‌مثل فرعون.قارون و...

هرچی تونستن ظلم کردن وبعدهم مستقیم بدون سوال وجواب بردنشون جهنم

انشاالله جایگاه این خانم عم جهنم ابدی باشه

حیف اسم حیوون واسه اون زن الان از کوچیکه خبری ندارین؟

چراعزیزم خداروشکر حالش خوبه اون خانم پیرزن خیلی کمکش کرده تو یه عروسی اومده بود ماشالله چقد تغییر کرده بود چقد خوشتیب سرحال شده وای خداازبس با بدبختی بزرگ شده به همه باعمرم جونم صحبت میکنه اونقد مهربونه بعدش اون عفریته‌میگه باباش سکته کرده افتاده توخونه اونم بفکر خوش گذرونیش این همه مدت پولاش چیکار کرده نمیاد باباش ببره دکتر