2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثل من موفق باشید😍

ای چه خوب شما هم موفق باشید😍🌹

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

قبلا خیلی ببش تر میخریدم ولی الان گرون شده سعی می کنم هر چقدر سبک تر و کم ترم شده بخرم من وقتی پس ان ...

من سال به سال بیشتر خودم تشویق میکنم به پس انداز و طلا خریدن

از یه سنی به بعد خوشبختی غیر پول میبینی بنظر من

بیشتر از خود زندگی لذت میبری 

از آدم های خوب اطرافت 

از نعمت های که خدا بهت داده 

باعث میشه کوچیک فکر نکنی منطقی و عاقلانه خرج کنی و لذت ببری 

ای چه خوب شما هم موفق باشید😍🌹

من یکسال به هدف خرید طلا گذروندم 

هم خودم تونستم طلا بخرم 

هم همسرم برام چند تیکه سنگین خرید 

شوهرم جدیدا میگه تو که طلا دوست نداشتی تو که ظریف پسند بودی نمی‌دونم چی شد😂😂😂😂😂😂😂😂

من سال به سال بیشتر خودم تشویق میکنم به پس انداز و طلا خریدناز یه سنی به بعد خوشبختی غیر پول میبینی ...

من از اولشم با برنامه خرج می کردم ولی بعضی ها رو که میبینم کل پولشون رو خرج می کنن و اصلا اهل پس انداز نیستن با خودم میگم اینا نگران نیستن و استرس از این ندارن که پولی کنار نذاشتن. 

من یکسال به هدف خرید طلا گذروندم هم خودم تونستم طلا بخرم هم همسرم برام چند تیکه سنگین خرید شوهرم جدی ...

خوب کردید خدا زیادترشون کنه😍

مبارکه ،به شوهرت بگو آدما عوض میشن😂😂😂😂

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

من خدا رو شکر توی یکسال گذشت خوب تونستم پس انداز کنم و برای خودم طلا بگیرم چند نکته برای پس انداز طل ...

رب سکه غیر بانکی از کجا چن

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
من از اولشم با برنامه خرج می کردم ولی بعضی ها رو که میبینم کل پولشون رو خرج می کنن و اصلا اهل پس اند ...

دقیقا منم همین هستم توی سکوت به همین مسیر ادامه میدم

با برنامه خرج میکنم اما هیچ وقت نشد در حقیقت جلوی کسی بگم اهل پس انداز هستم یا چه مبلغی پس انداز میکنم یا چقدر خرج میکنم چون صد در صد منتظر جبهه گرفتن باید باشی 

اهداف بزرگ تری غیر چند در و تخته و پارچه دارم

عزیزم این مبلغ بدید پارسیان یا طلا آب شده بهتر البته اگر عزم پس انداز داشته باشید پول از دستتون نره

پارسیان اصلا خوب نیست ، خیلی تقلبیش زیاد شده 

کلا راجب بیمه عمر هیچی نمیدونم میخواستم ببینم چجوریاست

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )