2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بستگی داره

پول باشه بیش از 50 گرم

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

نکته بعدی مبالغ بالای بیست تومن شمش بگیرید

سکه هم موقع فروش دست دوم حساب میشه ؟

من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش               
ماهم بیمه عمر داریم.اتفاقا چندروز پیش داشتم به همسرم میگفتم ده سال دیگه که موعد بیمه تموم شد چقدر قر ...

عزیزم راجب بیمه عمرتون توضیح میدین؟ شرایطش چطوره؟

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
پول پس انداز شخصی تون تبدیل میکنید یا نه از گردش درآمد درصدی به طلا تبدیل میشه

پول باشه شوهرم برام میخره

پس انداز هامم اگه بیش از 30 تومن شد میخرم

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

سکه موقع فروختن۱۵۰ازش کسر میشه

اها فکر کردم چون استفاده نمیشه طبیعتا دست دوم حساب نشه 

من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش               
👏🏻👏🏻😍من ذوق میکنم از خریداتون

قبلا خیلی ببش تر میخریدم ولی الان گرون شده سعی می کنم هر چقدر سبک تر و کم ترم شده بخرم من وقتی پس انداز نداشته باشم حس امنیت و آرامش ندارم