2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این خاستگار چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 33 پست
بعضیا کیا؟بنظرم ردش کن واقعا نمیشه با این اخلاق زندگی کرد

همین کسی که پایین تر ازت پست گذاشته 

خدا وکیلی ادم قرار اول با عروس و مادرش میره بلال بگیره 

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوبه که رو این چیزا حساسی مسئله مهمیه بنظرم ردش کن

اره مامانم گفت حوابشو نده گمشه چ قدر پروعه به روش خندیدیم فکر کرده ما از خدامونه 

اخه برای قرار بعدیم هیچی نگفت 

دوست پسر نیست که خاستگاره خیرسرش اون وقت داداش من دعوت کرده بود رستوران همه ی قرار اشناییشو با اون همه سادگی 

فکر کنم خودتم مثلش خسیسی ک واست عادی قرار اول با عروس و مادرش میبرید تو پارک میشینید رو نیمکت یخ زده

من نه خسیسم نه میرم سراغ همچین ادمایی و نه پسرم خوشبختانه

نخیر پسر مردمو بردید کافه بعد گفتید خوشمون نمیاد پاشو بریم بعد چن بار پرسبده گفتید چیزی نمیخورید قرار نیس خودکشی کنه که 

اولا خواستگاری و صحبت یا خونه دختر میشه یا بعدها دختر پسر بیرون میرن مادرت اومدنشم یجوریه 

دوما پسر چن سالی ازت بزرگتره خیلی بزرگ نیست که همه اداب معاشرتو بلد باشه( که البته اقایون کلا ضعیفن تو این موارد اغلب!) 

سوما بازم میگم اون بنده خدا هر سازی زدید رقصیده شما الکی ایراد میگیرید پس جواب منفی بدید به خیر اون جوانه

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
اره مامانم گفت حوابشو نده گمشه چ قدر پروعه به روش خندیدیم فکر کرده ما از خدامونه اخه برای قرار بعدیم ...

خب دیگه بعضیا علاوه بر خسیس بودن بیشعورهم هستن

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
من نه خسیسم نه میرم سراغ همچین ادمایی و نه پسرم خوشبختانهنخیر پسر مردمو بردید کافه بعد گفتید خوشمون ...

ببین خودت تو اون شرایط بودی میفهمیدی ک خیلی زشت شده 

اون جا ابشار کافه بود 

این اقا از اول نمیخواسته کافه ببره که  میگفته ابشار دختده گفته نه کافه 

قصدمون ابن بوده ببینیم خسیسه یا نه چون یه چیزایی راجبش گفته بودن 

ولی همینکه مامان دختر گفت اینجا چیه سریع گفت اره بریم بریم میتونست بگه یه چیزی بخوریم بعد 

یا تو همون ابشار پر از کافه هست ولی سریع دوید جلو دکه تو اون سرما 

از کارش رفتارش میدیدی متوجه میشدی خسیسه 

حیف نی نی سایت فقط یه متن رو مبخونید ایکاش میشد نشون داد

عروس که میشی دیر و زود داره سوخت و سوز نداره ولی امیدوارم با یه ادم حسابی ازدواج کنی بحث یک عمر زندگ ...

مامانمم همینه میگه 

میگه مرد خسیس به درد نمیخوره اخه چندجا خسیس بازیش لو رفته 

ببین خودت تو اون شرایط بودی میفهمیدی ک خیلی زشت شده اون جا ابشار کافه بود این اقا از اول نمیخواسته ک ...

ببین بازم بد نبوده رفتارش من حس نمیکنم اینا از خساسته اینا بیشتر بلد نبودنو نشون میده 

یسوال اگه مادر پسره هم میومد اوکی بودی؟!

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
من نه خسیسم نه میرم سراغ همچین ادمایی و نه پسرم خوشبختانهنخیر پسر مردمو بردید کافه بعد گفتید خوشمون ...

فندوق پسر جوون امروزیه ازینا ک کافه اینا رفته بچه نیست اتفاقا خیلی زرنگه 

مامانمم همینه میگه میگه مرد خسیس به درد نمیخوره اخه چندجا خسیس بازیش لو رفته

اره بابا مرد خسیس پیرت میکنه 

البته ولخرج هم خوب نیست معمولی و به اندازش خوبه 

من شوهرم ولخرجه تموم کارت بانکی هاش دست منه ۴ ۵ تومن فقط ماهانه میزنم به یکی از کارتاش میدم دستش 

واسه بنزین و اگه خواست چیزی بخره و... 

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
ببین بازم بد نبوده رفتارش من حس نمیکنم اینا از خساسته اینا بیشتر بلد نبودنو نشون میده یسوال اگه مادر ...

اره مشکلی ندارم بااون 

ولی این بشر چندجا خسیسیشو لو داد بااینکه ندار نیست 

قرار اول اخه اون جور اصلا تو تخیلم نمیگنجه که ندونه 

هم خودش امروزیه هم دختره بهش گفته  

میتونست تو ابشار ببره اونجا تو کافه بشینن چیزی بخورت خودش با دختره دربیاد بیرون 

ولی این بدوبدو جلو دکه اونکارو کرد نشست روی نیمکت