2777
2789

در مورد دخترم که 8 سالشه هستش. چن روز قبل یه تصادف شدید تو شهرمون اتفاق افتاد که متاسفانه تو یه خانواده چهار نفره یکی از دختراشون فوت شد.اینادوتا خواهر بودن که هر دوتاشون پارسال همکلاس دختر من بودن و با دخترم دوست بودن. اینم بگم امسال ازون مدرسه رفته بودن. منم خبرو شنیدم ولی به دخترم نگفتم چون میدونستم ظرفیتشو نداره و خیلی بهم میخوره. حالا امروز که رفته بود مدرسه دوستاش سر کلاس مطرح کرده بودن و با بچه ها و معلم کلی گریه کرده بودن.امروز دخترم که اومد همش بی قراره دم به دقیقه چشاش پر اشک میشد و همش میگفت هنوزم باور نمیکنم که دوستم دیگه نیستش. منم کلی باهاش حرف زدم ولی همش ناراحته. اینم بگم اون یکی خواهرشم پاش شکسته. امروز دخترم میگفت دوست دارم برم دیدنش. حالا نمیدونن تصمیم درست چیه. نظر شما چیه. دخترم رو ببرم سر خاک دوستش و دیدن اون یکی خواهرش؟ نمیدونم تو این سن این کار درسته یا نه. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بودم هیچ کدوم رو نمی بردم، پسر منم ۹ سالشه خیلی احساساتی یکی رو ببینه که مریضه یا پاش شکسته تا ما ...

واقعا؟ دختر منم همش میپرسه این دوستم که پاش شکسته خوب میشه، بعدا میتونه را بره، فلج نمیشه. خودمم چون چندین بار از نزدیک تو مدرسه دیدمشون چن شبه حالم خیلی داغونه، تا دیر وقت تو ذهنم بهشون فک میکنم و خودمو میزارم جایی مادرش و گریه میکنم. خودش درخواست داد برا دیدن دوستش ولی من هنوز نگفتم که میریم دیدنش یا نه. 

واقعا؟ دختر منم همش میپرسه این دوستم که پاش شکسته خوب میشه، بعدا میتونه را بره، فلج نمیشه. خودمم چون ...

تا جایی که امکان داره نبرش چون جو خونه اونا خیلی بده و غمگینه  ولی اگه اصرار کرد ببر پیش دوستش