2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی دنیا رو واس دنیا بخواهی سختی هاش قابل تحمل نیست 

ولی اگه دنیارو واس آخرت بخواهی سختی هاش قابل تحمل میشه و نیازی به بند اتصالی که دوستان مثال زدن نیست چون از جنس همین دنیا هستن

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

خودم فکرمیکنم حقم تجربه چیزای بهتری پسرنمیخواموناامیدبشم کم بیارم

منم فکر می‌کنم مادر و پدرم حقشون بیشتر از اینهاست

پس خدا منو آفریده که همه تلاش و زندگیم رو وقف پدر و مادرم کنم ❤️

وقتی دنیا رو واس دنیا بخواهی سختی هاش قابل تحمل نیست ولی اگه دنیارو واس آخرت بخواهی سختی هاش قابل تح ...

بند اتصالی اصلی قطعا باور و امید به خداست

شکی در این نیست 

ولی ، ولی چون ما داریم تو این دنیا زندگی میکنیم خود خدا برامون بند اتصالی زمینی هم قرار داده 

جبر... درست ترین جوابی که به ذهنم میرسه همینهدیگه عشق و خانواده و همسر و ... هندیش میکنه فقط.چون همو ...

من به فهم خودم میگم ما یه بند اتصالی ثابت داریم که خداست 

و متغیر که خب همین مثال هایی که دوستان زدن

ولی بله حق با شماست اینا هم مقطعی هستن 

من به فهم خودم میگم ما یه بند اتصالی ثابت داریم که خداست و متغیر که خب همین مثال هایی که دوستان زدنو ...

مرسی از توصیفتون. اخه وقتی  برنامه زندگی پس از زندگی میدیدم اکثر اینا ک تجربه نزدیک به مرگ داشتن اون حس رها شدنه رو با هیچی دیگه عوض نمیکردن. و فقط چیزی ک باعث برگشتشون شده بود به نوعی فرصت دوباره و شفاعت و .... بوده. حتی غمگین بودن از اینکه چرا اون حسه رو از دست دادن . پیچیدس ولی میشه مطالعه کرد.. وقت گذاشت برای فهم خودمون.. درونمون. توی این ذرات و غبار کیهانی داریم چکار میکنیم

اتفاقا بدم نیس فهمیدن این مقوله ها باعث میشه واسه خیلی چیزایی ک هزار جور نقشه و پلن فرسایشی براش داریم ترمز بگیریم و مسیرو عوض کنیم. 

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!