2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابت یه حاجتی سال هاست دعا کردم و خدا رو شکر برآورده شد

یه حاجت دیگه دارم که سالهاست دارم واسش دعا میکنم دلم روشنه به زودی قراره برآورده بشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

فقط یه بار نذر کردم که شوهرم نفهمه یه مسئله رو به فلانی پول میدم نذرمم ادا کردم

ولی چند ساله هرچی نذر و دعا میکنم اصلا حاجت نمیگیرم

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
بابت یه حاجتی سال هاست دعا کردم و خدا رو شکر برآورده شدیه حاجت دیگه دارم که سالهاست دارم واسش دعا می ...

چقدر خوبه که امید دارین من چند ساله منتظرم همش این روزا میگم خدا نمیخواد دیگه چرا اصرار کنم نه دیگه نذر میکنم نه چیزی

چقدر خوبه که امید دارین من چند ساله منتظرم همش این روزا میگم خدا نمیخواد دیگه چرا اصرار کنم نه دیگه ...

حقیقتش من ۱۲ ساله منتظر این حاجتم هستم 

ولی چند روز پیش نذر نمک کردم وقتی انجامش دادم دلم لرزید مطمئنم حضرت زهرا دست خالی نمیفرسته منو برم

حقیقتش من ۱۲ ساله منتظر این حاجتم هستم ولی چند روز پیش نذر نمک کردم وقتی انجامش دادم دلم لرزید مطمئن ...

چه صبری دارین من سه سالو نیمه منتظرم ولی دیگه فهمیدم نمیشه انگار راهم بن بسته

نذر نمکم یکی گف بهم ولی اعتقادی ندارم گفتم حاجت نمیگیرم چرا هزینه کنم این همه نذر و گریه و دعا کردم کدومش قبول شده که این بشه

چه نذریه؟

از همینجا شنیدم 

۷ بسته نمک رو به نیت حضرت زهرا ببرین نون وایی ، خیریه یا امام زاده 

انشاالله بعد از حاجت روایی تون هم ۷ بسته دیگه به اضافه یه مقدار پولی که از قبل تعیین کردین بدین همونجا

چه صبری دارین من سه سالو نیمه منتظرم ولی دیگه فهمیدم نمیشه انگار راهم بن بستهنذر نمکم یکی گف بهم ولی ...

بی قراری هامو کردم راستش طی این همه سال 

الان دیگه میگم خودمو سپردم به خودت تو نخوای نمیشه

منم نذر زیاد کردم ولی این نذر نمک خیلی به دلم نشست وقتی انجامش دادم نمیدونم چه جوری بگم انگار حاجتمو خیلی نزدیک حس میکنم