2777
2789
عنوان

دلم بچه دوم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 177 پست
منم اگر شرایط بود دلم میخواست ولی ۴۰ سالمه و دخترم ۱۱ سالشه همه میگن بی خیال شو لطفا

بیار چرا بیخیال بشی. سنت زیاد نیست‌ 

سلام دوست قشنگم اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انشالله ب زودی خبر بارداری میدی

مررررسی فداتشم، یعنی میشه واقعاً🤕🥺

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دخترمن دیگ بزرگ شده خیلی ام همکاری داره ولی خب ۲سال اول سخته ک سختیشم شیرینه شاید شما زود اوردی

نه اختلافشون۵ساله

بچه ی من‌پسره وشیطون مال شما دختره۸سالشه احتمالا خیلی کمک حال باشه ایشالله که هرچی خیره پیش بیاد

دخترمن دیگ بزرگ شده خیلی ام همکاری داره ولی خب ۲سال اول سخته ک سختیشم شیرینه شاید شما زود اوردی

من سومی رو باردارم. خیلی ام راضیم. بچه. دوم بسیار رو اولی اثر مثبت تربیتی داشت.  اگه. دوست داری بیار 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
به نظر من دوره زمونه اینکه بچه ها با فامیل بازی کنن گذشتهببر خانه بازمهد کودک پارک کلاس های مادرو کو ...

اره میبرم تابستون باز خواب زمستون نمیشه زیاد رفت مدارسم غیر حضوری شده بدتر

نه یه مادر ۵۰ ساله برای یه فرزند ده ساله خیلی زیاده

الان دیگه مثل گذشته نیست...

الان مادرایه 50ساله از من 30ساله بهتر زندگی رو مدیرت میکنن.

اوضاع زندگیشون بهتره.‌‌

سن یه عدده 

سلام دوست قشنگم اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡

خوب راحت میتونی الان دومی رو بیاری من امشب شدم حامی زاد و ولد دومی خودم یکی دارم

به همون دلایل سختم میاد بیارم

و اینکه الان راحت میرم میام یه جورایی آزادترم

اما بچه نوزاد دست و پای آدمو میبنده تا زمانیکه از آب و گل دربیاد

یه جورایی مسئولیت بالایی داره

🫀🖇
کار دائم و خوب خونه خوب

ان شالله که. خدا همه رو. براتون جور کنه ولی. بنظرم. بچه. فقط ب رفاه نیاز نداره. اولویت های بالاتری وجود داره. .

پول مهم. هست. ولی. قبل اون چیزهای مهمتری هستن 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "