2777
2789
عنوان

دلیل رفتار مادرم چیه

114 بازدید | 11 پست

خیلی رومخمه بخدا مثلا تعریف از خودم اصلا نباشه بخدا ولی واقعا خوشگلم قدم بلنده چشام سبز پوستم گندمی ولی اصلا بهم نمیگه تازه یکیو میبینه که واقعا قیافه ساده ای داره میگه خیلی خوشگله از تو قشنگتره یا مثلا خودش اصلا کار نمیکنه تو خونه اصلاااا خیلی کم هااا ولی ی روز من اونجا باشم کار نکنم‌همش ایراد میگیره که تو شلخته ای و چیو چی یا من نمیتونم بابچم حرف بزنم میگه ببد نیستی بچداری همش همرو ب رخ‌من میکشه رابطمونم بد نیست واقعا خیلی خوبیم ولی دلیل رفتارشو نمیدونم یا اینکه من رفتم ژل تزریق کزدم صورتم‌همه میگفتن عالی شدی خیلی خوبی اون هی میگفت چیه اصلا هم خوشگل نیست اسن چیه باخودت چیکار کردی شما میدونید دلیل رفتارش

هرچه دادم به اوحلالش باد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه مادرا همینن

مامان منم تا مجرد بودم پوستمو کند 

کلن رفیقامو میپروند یا همش میخواست اخایاراتمو بگیره 

الانم خاهر مجردم ۲۴ سالشه داره درس میخونه 

بعد میره عقد ی دختر ۱۵ ساله بر میگرده میگه ماشالله دختر فلانی شوهر کرد چ عروسی چ چیزی فلان ..ی بار خواستم دهن مامانمو جر بدم ولی کارش نداشتم

همه مادرا همیننمامان منم تا مجرد بودم پوستمو کند کلن رفیقامو میپروند یا همش میخواست اخایاراتمو بگیره ...

ادم فک‌میکنه‌حسودی چیزی ان

هرچه دادم به اوحلالش باد
خب چی بگم همش تو ذوقم میزنه

بگو ناراحتم از اینکه بهم گیر میدی . از خوبیام رو نمیبینی و قلبم میشکنه وقتی میبینم به من که انقدر همه میگن قشنگمم تو میگی زشتت بهش بگو حسودیم میشه به بقیه دخترا که ماماناشون با دختراشون مثل پرنسس رفتار میکنن

شما شبیه کی هستین؟ پدر یا مادر؟ یا کس دیگه ای مثل مادرشوهر؟ 

مامان من نه به این شدت ولی کمتر این مدلی بود بعد فهمیدم شبیه مادرشوهرش بودم یک جورایی ازم حرص میخورد انگار 

شما شبیه کی هستین؟ پدر یا مادر؟ یا کس دیگه ای مثل مادرشوهر؟ مامان من نه به این شدت ولی کمتر این مدلی ...

من اکثرا میگن شبیه خودشم ولی مامانم عادیه خیلی عادی مثلا کسی نمیگه زشته یا خوشگله

هرچه دادم به اوحلالش باد

مادر من وقتی میشینم از خوشی هام میگم صراحتا حسودیشو نشون میده 

ولی کافیه از یه بدبختیم بگم درجا تایید میکنه و باهام همراه میشه اصلا اهل آرام نصیحت کردن نیست همش تو قیافس 

خیلیم حسوده همیشه بهم میگه تو لیاقت این دوتا بچه رو نداری 

درحالیکه خودش هفت تا بچه داره و همه مونو زجر داد تا بزرگ شدیم 

و از همه بدتر همش از بچه کوچیکم تعریف میکنه و با بزرگه مقایش میکنه 

ولی من همیشه تو روش وایمیستم چون اصلا دوست ندارم بچه بزرگمو عقده ایی کنه مثل همون بالایی که تو کودکی سر همه آورد 

یه اخلاق وحشتناکی که هم داره بین منو خواهر بردارا فتنه میندازه اصلا دوست نداره ما باهم خوب باشیم همش دوست داره ددشمن هم باشیم فقط همه با اون خوب باشیم 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
مادر من وقتی میشینم از خوشی هام میگم صراحتا حسودیشو نشون میده ولی کافیه از یه بدبختیم بگم درجا تایید ...

امان از دستشون اصلا هم تقصیرو‌قبول ندارن ها

هرچه دادم به اوحلالش باد
امان از دستشون اصلا هم تقصیرو‌قبول ندارن ها

بیخیال بابا چه اهمیتی دارن بزار کار خودشونو بکنن دیگه بدتر نشن درست نمیشن حداقل کاری که میتونیم بکنیم اینه اینارو درس بگیریم برای بچه هامون مادر خوبی باشیم 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد